Ahoj maminky chci se zeptat, cca od 3hodiny me boli pravy bok jak je slepák. Koukala jsem na příznaky ale nic z toho jako teplota, zacpa,zvraceni a nechutenstvi. Jen ta pichlava bolest. Myslite si ze to je slepak a mam plasit nebo ne :(
Dobre, je to jen dost neprijemne :/
Chladila jsem ale nebolelo to jen v leze, jak vstanu zase bolest
Boli to jen kdyz zmacknu to misto
Slepak jsem měla teď v září, jen bolest a křeče v břiše. Nic jiného. Jela jsem pro jistotu na pohotovost a nakonec skončila na sále s pokročilým zánětem sl.střeva.... Takže na příznaky popsané na internetu bych nehleděla. Každý to má prostě jinak. Pokud té to opravdu hodně bolí, tak bych pro jistotu jela na pohotovost, případně hned ráno k lékaři.
@zurage
Nemáš skoliózu ? dlouhou dobu mě trápily bolesti právě takhle na pravé straně, ultrazvuk nikdy nic neodhalil jen to, že tam mám od skoliózy napnutý "vaz nebo sval" a že to bolí od toho....bolelo to hrozně chvílemi to píchalo...2x jsem s tím byla u doktora...než udělala tento závěr.
mne bolelo na pravé straně v lednu, byl to prý pravý vaječník, protože když mne tento týden vyšetřovala mudr, tak mi řekla, že to těhotenství je z pravé strany, taky jsem si myslela, že to je slepák
Zkus ještě vyčkat, mě začal zánět slepého střeva taky nenápadně, ale mě tam jenom tlačilo, nic nepíchalo. Asi teprve po týdnu horečky, pak jsem se teprve uráčila navštívit lékaře 😀