Slabé krvácení. Mám volat Dr.?

monyscerna
8. únor 2024

Trápí mě už 3 den slabé krvácení, vždy jen večer nebo když jdu z WC po utreni ruzove špinění. Měsíčky jsem dostala normálně v termínu první dva dny normální krvácení,3 den nic a teď 3 dny špiním... Mam intimku,pres den nic, jen když jdu na wc tak po utření růžové špinění. Večer jen lehce zakrvacim opravdu jen par kapiček. Nic mě neboli. Nikdy jsem se s tím nesetkala. Vždy když to přišlo, tak to bylo normální ms krvácení a skončilo 5 nebo 6 den. Test jsem si dělala dneska..možná nějaký pidi duch?..Stalo se někomu něco podobného? Mám zavolat na gyndu nebo ještě počkat? 🙂

luciesofiealex
8. únor 2024

Ahoj teď je negativní aspoň na fotce není nic vidět, spíš bych si zavolala na tu gynekologii a zeptala se oni ti poradí.

lencaa11
8. únor 2024

@monyscerna též vidím test negativní spíš zda něco skrze hormony to docela umí tělo rozházet nebo jiné věci kolem ne vždy za vším hned stojí těhotenství ...

0805nikol
11. únor 2024

@monyscerna nedávno se mi stalo to samé krvácení trvalo týden a měla jsem úplně pozitivní dva těhotenské testy bohužel to bylo nejspíš biochemické těhotenství a dr mi poradila chvíli pockat než se tělo s tím chvíli vypořádá a tělo se vyčistí, krvácení nepřestalo tak sem znovu navštívila dr. A ta mi predepsala prášky na zastavení tak je teď beru 7 den tak uvidíme co bude dal🫣