Trápí mě už 3 den slabé krvácení, vždy jen večer nebo když jdu z WC po utreni ruzove špinění. Měsíčky jsem dostala normálně v termínu první dva dny normální krvácení,3 den nic a teď 3 dny špiním... Mam intimku,pres den nic, jen když jdu na wc tak po utření růžové špinění. Večer jen lehce zakrvacim opravdu jen par kapiček. Nic mě neboli. Nikdy jsem se s tím nesetkala. Vždy když to přišlo, tak to bylo normální ms krvácení a skončilo 5 nebo 6 den. Test jsem si dělala dneska..možná nějaký pidi duch?..Stalo se někomu něco podobného? Mám zavolat na gyndu nebo ještě počkat? 🙂
@monyscerna též vidím test negativní spíš zda něco skrze hormony to docela umí tělo rozházet nebo jiné věci kolem ne vždy za vším hned stojí těhotenství ...
@monyscerna nedávno se mi stalo to samé krvácení trvalo týden a měla jsem úplně pozitivní dva těhotenské testy bohužel to bylo nejspíš biochemické těhotenství a dr mi poradila chvíli pockat než se tělo s tím chvíli vypořádá a tělo se vyčistí, krvácení nepřestalo tak sem znovu navštívila dr. A ta mi predepsala prášky na zastavení tak je teď beru 7 den tak uvidíme co bude dal🫣
Ahoj teď je negativní aspoň na fotce není nic vidět, spíš bych si zavolala na tu gynekologii a zeptala se oni ti poradí.