Ahoj holky, včera ráno 20. DC jsem začala lehce špinit a večer jsem již docela krvácela a k tomu se přidaly poměrně silné bolesti podbřišku. Ze začátku hodně ostrá píchavá bolest. Špatně se mi i vyprazdňovalo, nemohla jsem "zatlačit" protože se hned ozvalo velmi silné píchání v podbřišku a přecházelo to ke křížové kosti. Dnes 21. DC už podbřišek bolí méně, tupá bolest jako při klasické MS, nevíte prosím, co by to mohlo být? děkuji
@misula29 diky, to mě ani nenapadlo, tak zítra si skočím k doktorce, snad to bude v pořádku. Než začaly ty silné bolesti, myslela jsem, že to špinění by mohlo být uhňizďování ☹
@ana_stazie no já jsem o víkendu měla taky bolesti podbřišku a hnědé špinění,ale teda ne takový jak popisuješ ty tak jsem doufala v to samý ,ale neím ,nevím 😒
Tak u mě to je nakonec zánět z prochladnutí ☹
@ana_stazie mě se dneska stalo to samé jen 16 DC a co ti na to Dr dal prosím ?
Dala mi antibiotika a nařídila klid a hlavně teplo. Hodně pomáhá pít litrů urologického čaje
Jestli se tu můžu optat,před měsícem a půl jsme kvůli vynecháni menstruace bil na vivolávačce,je to měsíc a bud krvácím a nebo špiním..Když mi jí doktorka píchl bilo nikolik dní klid a když jí píchla měla sem horečky, únáva, bolavá prsa,bolesti, píchání v podbříšku..Pak bil klid a po týdnu se mi menstruace spustila znova dneska je to měsíc od začátku menstruace,samozřejmě jsme si i přes tu měsíční nepříjemnou menstruaci nedali ani jednou pozor,,Ale včera jsme špinila červeno hnědý výtok a dneska to samí. Divný pocit na levé straně na vaječníku a za měsíc mi narostli prsa a stloustla jsme..Nevíte co by to mohlo bít??Prosím..CHeme miminko a snažíme se rok a půl
Ahoj, skočila bych k doktorovi ,mohla by to být prasklá cysta 😒