Silná menstruace, je to normální nebo mám jít k dr.?

kristynat
25. únor 2016

Ahoj snažíme se o mimi tak prášky neberu tudíž mám MS nepravidelnou měla sem pocit že se zadarilo mimco příznaky opoždění atd udělala sem si test ale byl negativní tři dny na to se dostavila MS velký bolesti silný a jdou země kusy jako by sražená krev nikdy sem to neměla je to normální ? Nebo mám jít k dr ?

no_title
25. únor 2016

Já mám po vysazení HA taky divnou MS, je strašně slabá a mám taky něco jako sraženou krev. Asi je to normální, hormony jsou zblblé. Podle toho, co popisuješ, by mohlo jít o nějakou hormonální nerovnováhu, zkus doporučila pít Nosifol forte (já mám teď po 4 měsících nejspíš díky němu poprvé dominantní folikul a to jej užívám teprv 14 dní) a kontryhelový čaj (nebo Čaj dr. Mojžíšové) do ovulace (zmírní bolestivou MS)

pety91
25. únor 2016

Tak pokud nekrvácíš třeba 6-9 dní silně, tak bych to neřešila, prostě někdo to má bez antikoncepce silnější.

kristynat
autor
25. únor 2016

Mě zarazili ty kusy srazeny

pety91
25. únor 2016

To patří k tomu, že mens. je celkově silnější

lenusaak
25. únor 2016

@kristynat to je sliznice- možná stará, dřív neodloučená 🙂

rrr85
29. únor 2016

Ja jsem to měla tak silné, když mi chybělo železo v krvi. Zkus zajít na krev 😉

puresin
29. únor 2016

Ja mam po 2. diteti (a bez HA) taky masakr, pokazde. Nastesti jen prvni dva dny je to takove, to ale nestihnu "cista" ani dojit ze sprchy k rucniku. 🙂 Cucky jsou sliznice, co byla pripravena na prip. mimco a ted nevyuzita odchazi, je to osklivy, ale normalni. 🙂