Ahojky holky, mám problém a nevím si už rady....
Je to tak měsíc a něco co jsem po dlouhé době začala brát zase HA, tu samou co vždycky, nikdy jsem neměla žádné problémy, teď mě ale už asi 2 týdny pronásleduje šílená ale opravdu šílená až nesnesitelná bolest prsou, nemůžu spát, hrozně to bolí, nemůžu nosit podprsenku, nosím takové ty sportovní, volný bez kostic a aby toho nebylo málo, stejně tak mám problém dole, už přes 2 týdny možná i více mě trápí lehké krvácení, ale opravdu takové lehké, nic co by připomínalo menstruaci a nic co by připomínalo špinění, nevím co to je ale už to nezvládám, omezuje mě to, jak prsa tak i spodek... Přítel už se i ptal co se semnou děje že mě takhle dlouho bolí prsa a trápí mě ten problém...
Těhotná být asi nemůžu, beru HA a dělala jsem si test který byl negativní.
Máte s tím nějaká zkušenost? Já už nevím co s tím..
@maggi já jsem právě myslela že je to především antikoncepcí, než si na to tělo zase zvykne ale teď už to normální vážně není, kord když je to jako menstruace ale ne tak silné, spíš jen stopy krve, především po utření a když někam jdu je to na tampon...
Trápí mě to a už mě to hlavně otravuje, taky mě napadlo že vynechám, ale to je zase že přijde ms a zas další týden čekat jestli to přijde nebo ne, ale asi to bude nejjednodušší.... Děkuju moc jsi hodná
Jako určitě bych se ještě zeptala na gynekologii, třeba ti řekne něco jiného než mně. Já jsem měla nejdřív Logest, to jsem pořád špinila, když jsem to řekla gynekoložce, tak mi dala jinou antikoncepci Daylette, prý by se to mělo zlepšit. A nezlepšilo se nic a ještě se přidala ta bolest prsou. Tak jsem se na to vykašlala a neberu už nic.
@maggi zdravím. Také teď řeším tento problém. Beru Yasminelle a mám pocit že mi asi přestala vyhovovat. Před porodem bez problémů ale asi rok po porodu co sem si ji nechala napsat tak řeším výkyvy nálad, sem tam špinění a hlavně ty bolesti obou prsou. Nevím zda-li je to antikoncepcí nebo treba od zad 🤔. Malá s chce často nosit na rukou ale někdy mám pocit že zešílím jak si ji na prsa přiložím.
Antikoncepci bych určitě vysadila. Měla jsem to samé, bolely mě prsa (sice ne nějak šíleně, ale nepříjemné to bylo) a neustále jsem špinila mimo menstraci. Na gynekologii mi řekla, že špinění i bolest prsou je normální. Mně to ale normální nepřišlo, tak jsem zkusila antikoncepci vysadit a od té doby všechno v pořádku. Používám teď pesar caya a je to super. Nic hormonálního už nechci.