Ahoj maminky mám dotaz - vlastně dva dotazy 😄 jsem 48 hodin po porodu a mám velmi slabé očistky - ani po porodu ze mě nešly žádný cucky jak jsem očekávala a od večera jen slabě krvácím - méně než běžná menstruace a navíc jemně červená/růžová barva (jako když mi před porodem odcházela plodovka s trochou krve). Je to normální? Čekala jsem tedy úplně jiné krvácení a jasně červené popřípadě do ruda/hněda. A druhý dotaz - mám dost velké šití jak vnitřní tak vnější a už včera jsem byla na stolici. Každopádně stolice byla velmi málo (při porodu jsem stihla klystyr) a navíc dost řídká - počítá se to jako stolice nebo musí být tuhá aby se ověřilo, jak zvládá svěrač tlačení? Bylo to spontánní - žádná lactulosa nebo čípky. Máte někdo podobné zkušenosti?
Může být a hlavně se to ještě může rozjet, a taky nemusí. Co se týká stolice, ano počítá se i toto.
@makky225 ted nechci znít nějak kriticky, ale proč se nezeptate doktoru? Personálu? A ptáte se na laiku na fórech zda je to normální? 🤷♀️
Mohlo vše odejít a nezůstaly v tobě žádné velké zbytky 🥰 já krvacela dost, šly ze mě velké kousky a musela jsem ještě brát prášky (dokonce i hrozila kyretáž), aby ze mě vypudili zbytky blan, takže jsem krvacela 4 týdny dost silně 😅 ale pak už vše v pořádku a první MS přišla, když malému bylo 3,5 měsíce (kojila jsem)
@fresshinka samozřejmě jsem se ptala později i na vizitě... Jen jsem už nespala, vrtalo mi to hlavou a do vizity ještě 2 hodiny tak jsem to zkusila tady.
@makky225 Ze mě po porodu kromě trochu krve pár dní nešlo vůbec nic,pořád jsem čekala ty zmíněné očistky a vůbec nic 😊
@makky225 tak já teda krvácela strašně moc a jak píšeš ty cucky ze mě vypadávaly, ale každopádně zeptala bych se v porodnici. A šití jsem měla taky dost i ve vnitř i venku a problém ze stolicí mám až do teď a to jsem už víc jak 4 měsíce po porodu.
Take jsem mela ocistky podobne…zadne kusy nebo velke krvaceni