Sarapis soja a cesta k vytouženému miminku, poradíte mi?

lusiana777
14. led 2016

Ahoj holky, jsem tu nová, tak bych se pokusila shrnout o co mi vlastně jde 🙂 S manželem se snažíme o miminko, antikoncepci (po 13 ti letech) užívání jsem vysadila začátkem září loňského roku, od té doby menzes v pohodě, ale pak obrat. Poslední jsem měla 1.12.2015 jen 3 dny, jelikož stále nepřicházela, objednala jsem se na gyndu, vzali mi krev a píchli agolutin (to bylo předevčírem), takže teď čekám, až přijde. Dnes jsem si volala na výsledky a sestřička na mě vyhrkla, že si mám koupit Sarapis sóju a užívat 14 dní 2x denně a pak 1 denně, pupalku dvoletou s vitaminem E a užívat jednou denně. Ale jde mi o ten Sarapis, četla jsem diskuze a byli to komentáře vetšinou žen v přechodu ☹ Léky jsem žádné nedostala, za což jsem ráda a říkám si, že to se mnou nebude až tak hrozné 🙂 Takže má otázka zní, jaké máte vy zkušenosti s tímto vitamínem nebo neznáte něco jiného? Co by jste mi doporučili, aby se mě všechno zase urovnalo a vrátilo do normálu a hlavně, abychom se také dočkali vysněného miminka 🙂 Moc děkuji za rady, jsem jedno velké ucho. Lucka.

no_title
14. led 2016

Zkus ten jejich postup, myslím, že je zvolený správně, záleží ale jaký hormon ti chybí. Řekla ti to sestřička? Já beru kontryhelový čaj, gynex, Zinek a Femibion. U mě jde ale o hormonální selhání na začátku cyklu a nedostatek folátu, takže můj postup by ti asi možná nevyhovoval, mě zase třeba vůbec nepomáhala pupálka. 🙂

lusiana777
autor
14. led 2016

Mám takový pocit, že to byl Progesteron který je snížený, ale jak mi řekla, tak to není nic zásadního..ale přesto bych měla jít za 3 měsíce na kontrolu, tak si teď sama říkám, jak ještě bych si mohla pomoci 🙂

luciiis83
23. únor 2016

Ahoj Sarapis Soja ma dobré ohlasy a zacala jsem ho uzivat včera 1 den ms. Piju ještě kontryhel 3 cyklus. Navic po sarapisu rozte děložní sliznice (výstelka pro miminko).
Tak držím palecky ať máme brzy // čárky

lusiana777
autor
8. dub 2016

@luciiis83 Ahoj, tak nezabralo nic, ani Sarapis Soja ani pupalka :-/ Dnes jsem dostala opět vyvolávačku (agolutin) a mám nasazenou hormonální léčbu na 6 měsíců, tak jsem zvědavá a zároveň i smutná, že se to se mnou všechno tak táhne ☹ Ale tak k tomu budu dobírat i své zásoby sóji a pupalky, tak snad to všechno nějak pomůže a ty moje cykly se zase rozjedou tak jak mají 😀 Držím palečky i já, ať máme brzy // čárky 😉

luciiis83
18. dub 2016

@lusiana777 ahoj holky sarapis jsem brala pouze měsíc protože jsem měla slabší ms než obvykle hlavně jsem ráda,protože jsem vždycky měla moc silnou. Za měsíc jdu na kontrolu k dr.a změří mi i výšku dělož. sliznice. Užívám Inofolic třetí týden a Femibion a vit. E.
Ve čt mám dostat ms tak uvidíme jestli dorazí pokud ano kupuji si opět sarapis ale ten obyč. 🙂

luciiis83
11. kvě 2016

Tak mám všechno v pořádku a výšku sliznice 8mm tak jsem zvědavá jestli se zadari.