Ahoj holky, jsem tu nová, tak bych se pokusila shrnout o co mi vlastně jde 🙂 S manželem se snažíme o miminko, antikoncepci (po 13 ti letech) užívání jsem vysadila začátkem září loňského roku, od té doby menzes v pohodě, ale pak obrat. Poslední jsem měla 1.12.2015 jen 3 dny, jelikož stále nepřicházela, objednala jsem se na gyndu, vzali mi krev a píchli agolutin (to bylo předevčírem), takže teď čekám, až přijde. Dnes jsem si volala na výsledky a sestřička na mě vyhrkla, že si mám koupit Sarapis sóju a užívat 14 dní 2x denně a pak 1 denně, pupalku dvoletou s vitaminem E a užívat jednou denně. Ale jde mi o ten Sarapis, četla jsem diskuze a byli to komentáře vetšinou žen v přechodu ☹ Léky jsem žádné nedostala, za což jsem ráda a říkám si, že to se mnou nebude až tak hrozné 🙂 Takže má otázka zní, jaké máte vy zkušenosti s tímto vitamínem nebo neznáte něco jiného? Co by jste mi doporučili, aby se mě všechno zase urovnalo a vrátilo do normálu a hlavně, abychom se také dočkali vysněného miminka 🙂 Moc děkuji za rady, jsem jedno velké ucho. Lucka.
Mám takový pocit, že to byl Progesteron který je snížený, ale jak mi řekla, tak to není nic zásadního..ale přesto bych měla jít za 3 měsíce na kontrolu, tak si teď sama říkám, jak ještě bych si mohla pomoci 🙂
Ahoj Sarapis Soja ma dobré ohlasy a zacala jsem ho uzivat včera 1 den ms. Piju ještě kontryhel 3 cyklus. Navic po sarapisu rozte děložní sliznice (výstelka pro miminko).
Tak držím palecky ať máme brzy // čárky
@luciiis83 Ahoj, tak nezabralo nic, ani Sarapis Soja ani pupalka :-/ Dnes jsem dostala opět vyvolávačku (agolutin) a mám nasazenou hormonální léčbu na 6 měsíců, tak jsem zvědavá a zároveň i smutná, že se to se mnou všechno tak táhne ☹ Ale tak k tomu budu dobírat i své zásoby sóji a pupalky, tak snad to všechno nějak pomůže a ty moje cykly se zase rozjedou tak jak mají 😀 Držím palečky i já, ať máme brzy // čárky 😉
@lusiana777 ahoj holky sarapis jsem brala pouze měsíc protože jsem měla slabší ms než obvykle hlavně jsem ráda,protože jsem vždycky měla moc silnou. Za měsíc jdu na kontrolu k dr.a změří mi i výšku dělož. sliznice. Užívám Inofolic třetí týden a Femibion a vit. E.
Ve čt mám dostat ms tak uvidíme jestli dorazí pokud ano kupuji si opět sarapis ale ten obyč. 🙂
Tak mám všechno v pořádku a výšku sliznice 8mm tak jsem zvědavá jestli se zadari.
Zkus ten jejich postup, myslím, že je zvolený správně, záleží ale jaký hormon ti chybí. Řekla ti to sestřička? Já beru kontryhelový čaj, gynex, Zinek a Femibion. U mě jde ale o hormonální selhání na začátku cyklu a nedostatek folátu, takže můj postup by ti asi možná nevyhovoval, mě zase třeba vůbec nepomáhala pupálka. 🙂