Ahoj maminky, jdu si pro radu, bohužel miminko se přestalo vyvíjet, dneska jsem začala krvacet, byla jsem na pohotovosti, je konec tehu, dr říkal ze je lepší nezasahovat ze příroda si poradi, ve st jdu na ultrazvuk a uvidí se jestli budu muset na vyčištění... je nám to moc líto, ale raději tak než později nebo nemocné Mimi 😓 Nějak se s tím vyrovnam, naštěstí mam dovolenou tak se mužů vyplakat doma. Kdy mužů pak očekávat normální menstruaci? Poslední byla 26.7. V době kdy jsem ji mívala? Nebo se to cele rozhodilo? Kdybych musela v tu středu na revizi jak dlouho by si me tam nechali? Nikdy jsem nepotratila tak nevím..nemam se koho zeptat rodina to nevěděla a ani to ted nikomu říkat nechci... Dekuji moc za odpovědi 🌷
To jsem na tom asi stejne taky by to bylo moje treti...my se akorát loni rozhodli ze do toho jeste pujdem, mame kluky Toužim po holčičce ale ted uz to není důležité, hlavně zdraví... snažili jsme se 10mesicu, uz jsem s tím nepocitala ale měla jsem radost. Chjoo... držím ti palečky ať se zadari tentokrat správně, taky jsem namekko hned jsem po cestě z nem potkala tehuli přišlo mi to strašně líto :( jeste ze mam tu dovcu do Prist týdne se snad zlepsim
Dnes jsem byla na kontrole...tak jeste to neni na 100% ale uz se to dava do poradku. Do mesice bych mela dostat ms a pan doktor doporucil...ze muzeme zacit hned po ms. Ze nejnovejsi studie potvrzuji...ze je to mozna lepsi nez cekat a hlavne ze neni nutne cejat 3 mesicu nebo 6 mesicu. Proste telo si rekne kdy bude ta spravna chvile. Tak hlavne aby to bylo uz vse v poradku.
Dekuji za info, drz se a držím palečky ať se povede co nejdříve a hlavně ať je vše v naprostém pořádku 🌺
Tobe take...🍀
Taky jsem o třetí přišla ve 12tt.moc jsem toužila po holčičce...mám dva kluky. Za půl roku se zadařilo a málé je 6 měsíců. Hlavu vzhůru není všem dnům konec😊🍀
Dekuji za pozitivní zprávu, ted nějak přežít ty chmury, jsem z toho smutná, a hurá na novo ❤️
To mě mrzí , já potratila v 8tt 29.6. a ms se dostavila 31.7. Akorát teď mám ten cyklus nějaký rozházený , chceme to zkusit a vypadá to, ze ovu nikde .
Držím palce , ať se příště zadari , hodně síly !
Ahoj, mrzí mě, že si tím musíš procházet také.
Potratila jsem před 2 lety v tuto dobu v 8tt. Osobně bych s revizí počkala, tělo si umí poradit samo v mnoha případech. Já krvácela asi 10-12 dní. Další MS přišla po asi 35ti dnech, pak se mi zkrátil cyklus na 20-21 dnů, což bylo hrozný. Aby se mi trochu upravil cyklus, začala jsem pít na začátku prosince kontryhelový čaj 2x denně a dva dny po Silvestru jsem už měla na testu 2 čárky. Kontryhel mi vždy pomáhal i při bolestivé a silné MS.
Nezoufej, jistě to brzy vyjde znovu, mrkni na tenhle článek: http://bartak-alexandr.webnode.cz/news/proc-se-...
Kdybych si ho přečetla hned potom, co jsem potratila, asi bych se necítila tak příšerně, nechala jsem si napsat i neschopenku na týden.
My ani po potratu nedodrželi šestinedělí, prý se to má, ale já chtěla prostě znovu otěhotnět a cítila jsem se na to.
Moc držím palce!
Taky držím palečky, ted to bude dobre uvidíš, musí se to jeste trosku srovnat, příroda si sama řekne..
@mrskato
Dekuji moc cítím se lip 😍
Taky jsem zažila, přesně před rokem. Bylo to první těhotenství, které jsem si strašně přála... No a dnes mám termín porodu. To další otěhotnění byla rychlovka, přestala jsem to hrotité, řešila jiné věci a jaké bylo překvapení, když jsem našla //. Přeji hodně síly a zdraví. Jinak já jsem revizi odmítla, chodila jsem několikrát týdně ke své dr, ta dělala utz a kontrolovala, jak se s tím tělo vypořádalo. Vše odešlo samo.
A jak píšou holky .. nechat to na přírodě. Já taky nesla na revizi , odešlo samo . A pak jsem byla ještě 3x na krvi , jestli se to rovná , a dobrý .
@lmartinkova85 mne se dostavila myslím 5 týdnů po revizi, která nebyla třeba, protože jsem potratila v noci před revizí, vše odešlo samo. No a za další 2 MS jsem už byla těhotná, mám 10 měsíční holčičku 🙂 užívala jsem gynex a pila kontryhel 🙂
Dekuji za klady hned je to lepší, čaj si koupím taky jsem ho zkoušela lepší jak nějaké chemické vitaminy v tabletach
Holky, chtěla jsem se zeptat, je to 15dní od revize a dnes mě bolí podbřišek jako kdybych měla ovulaci, vždy mě bolí pravá strana, dříve jsem myslela, že je to slepák, ale vždy mě bolí více pravý vaječník. Je možné mít ovulaci? Te´d vlastně své tělo jaksi neznám a nevím co od něj čekat. Ms by dle Dr měla přijít do půlky října. Já jen jestli ovulace probíhá i po revizi?
Nevím ale teoreticky, menstruace probíhá po ovulaci ne? 😱
No to jo...to je mi jasne...ale jak mam vlastne brat revizi? Fakt nevim jak ted funguji...ale bolesti mam jako pri plodnych dnech...ale take to tak nemusi byt. Uvidime....dejme tomu ze bych jakoby mela po revizi. Coz je 15den...to mi vetsinou zacinaji plodne dny...a ovulaci mam kolem 17 az 20 dc. A pak LF mivam 14 dni. Tak uvidim kdy ms dorazi. No je to ted des bes. 🙂
Já budu ted prožívat to samé pak nápis ;) byla jsem na kontrole, všecko odešlo samo, tak jsem rada ze do me nebudou šťourat, dr říkal sestinedeli pak ze by měla dorazit m/s a počkat aspoň dvě a pak se znova snažit...no uvidíme jeste zajdu k mému na kontrolu tak co řekne on, kdyz nejsem po revizi mělo by to byt lepší tak uvidíme , snad to vydrzime a dočkáme se // ❤️
Bylajsem na revizi pred 2 tydny a byla jsem tam pres nic. Ale kazda nemocnice to ma jinak. Byly 5 tady holky ktere pustili jeste ten den domu. Je mi to moclito. Snad to odejde samo a nebudes muset nikam jit. Take cekam kdy prijde prvni porevizni ms. Drz se. Ted premyslim kdy jit do tretiho tehu a jestli vubec. Bylo to neplanovane ale chtene. Tak uvidime. Prvni tyden jsem byla hodne smutna. Ted uz je to lepsi...ale vsude kolem same tehule tak mi to moc neprida. Take to nikdo moc nevedel. Ale musela jsem o tom s nekym mluvit atd ..je to lepsi. Drz se.