Holky udělala jsem blbost :/ Asi víte, jak díky HA vynechat menstruaci, dělam to parkrat do roka, když se to opravdu nehodí - což bylo tenhle měsíc. Dobrala jsem platíčko, ale bohužel hned tu první pilulku z dalšího platíčka jsem si vzala cca o 7 hodin pozdeji, myslela jsem si, ze to bude ok, ale druhý den jsem hned začala špinit, takze se mi menstruace rozjela - ale už týden slabě krvácím a špiním, spis vic nez tyden a do toho beru HA, takze super. Srovná se to nejak? obvykle mam menstruaci max 5 dni a krvacim normalne, obcas silne. HA beru 4 roky a tohle se mi stalo poprve.
Žena užívající hormonálku nemenstruuje. Krvácíš ze spádu ve chvíli, kdy se sníží hladiny přijímaných syntetických hormonů. Nevím, co chceš srovnávat... prostě budeš zobat dál a dál budeš fungovat s chemicky utlumenou plodností :-/ Promiň, že to píšu takhle ostře, ale to je, jako bys netušila, jak HA funguje. Nemá se co srovnávat. Fungovat to funguje i s tím, jak jsi to nyní užívala. Prostě polykej dál, anebo to vysaď a začni žít ;)