Rozhozená menstruace po tom, co jsem se s jednou tabletkou o 7 hodin opozdila.

tereza2099
7. srp 2019

Holky udělala jsem blbost :/ Asi víte, jak díky HA vynechat menstruaci, dělam to parkrat do roka, když se to opravdu nehodí - což bylo tenhle měsíc. Dobrala jsem platíčko, ale bohužel hned tu první pilulku z dalšího platíčka jsem si vzala cca o 7 hodin pozdeji, myslela jsem si, ze to bude ok, ale druhý den jsem hned začala špinit, takze se mi menstruace rozjela - ale už týden slabě krvácím a špiním, spis vic nez tyden a do toho beru HA, takze super. Srovná se to nejak? obvykle mam menstruaci max 5 dni a krvacim normalne, obcas silne. HA beru 4 roky a tohle se mi stalo poprve.

hermij
9. srp 2019

Žena užívající hormonálku nemenstruuje. Krvácíš ze spádu ve chvíli, kdy se sníží hladiny přijímaných syntetických hormonů. Nevím, co chceš srovnávat... prostě budeš zobat dál a dál budeš fungovat s chemicky utlumenou plodností :-/ Promiň, že to píšu takhle ostře, ale to je, jako bys netušila, jak HA funguje. Nemá se co srovnávat. Fungovat to funguje i s tím, jak jsi to nyní užívala. Prostě polykej dál, anebo to vysaď a začni žít ;)