Holky mate nekdo rozdilne prsa? :( jde to hodne videt a nevim co s tim :(
A vidíš to jen ty, nebo i partner? Také mám asimetrii ( to má každá, některá více, některá méně), ale partner to prý nevidí ... Tak buď to není tak hrozné, nebo je milý :D
Pred tehotenstvim to byl minimalni rozdil ale ted je znacne videt ze jedno je vetsi nez druhe. Snazim se kojit spiz s toho druheho. Ale v ppdprsence to znat neni a radsi se nikde slikat nebudu. 😊
Záleží, jestli se bavíme o období v pubertě, před dětmi, po dětech, při kojení nebo po ukončení kojení 🙂. Už v pubertě jsem sledovala, že mám levé prso o něco větší (prý je to normální a někdo mi tvrdil, že je to tím, jak pod ním buší srdce 🙂). Pak se to srovnalo, ale úplná symetrie taky není, proto mi často z levných konfekčních podprsenek jedno vypadává 🙂. Při kojení je normální, že se jedno prso nalije víc než druhé (podle toho, z kterého jsem kojila naposledy), po ukončení kojení prvního dítěte mi nepřišlo, že by byla prsa nějak diametrálně odlišná. Ale to, že pokud žena kojila převážně z jednoho prsu, a zůstalo jí v jiném tvaru a v elikosti než druhé, jsem už slyšela 🙂. Záleží, kolik Ti je, jestli už máš děti, kojíš nebo chceš kojit apod. Pokud by to bylo nějak zásadně hodně jinak, tak bych zauvažovala o nějaké estetické operaci - tuším, ež třeba v Ženě a život byla výzva, kam se ženské přihlašovaly, a "výměnou" za to, že otiskly svůj příběh před a po měly operaci hrazenou. Jinak je to asi docela pálka, ale to jsem zatím nezjišťovala.
Pokud to je moc výrazné, dají se pořídit podprsenky s vycpávkami - já to umím srovnat tím, že si vezmu podprsenku s vycpávkami a obě dám do jednoho prsa. Ale většinou na to kašlu.
Ahoj, na podobnou otázku odpovídala naše laktační poradkyně v její Poradně: https://www.modrykonik.cz/forum/category/odborn...
Nicméně, pokud jsi nenašla odpověď, klidně vlož svůj dotaz - paní Radka Ti velmi ráda odpoví a poradí 🙂
Já mam větší pravý 😀
já mám ! od porodu... nebo lépe řečeno- od kojení.. kojina jsem dva roky a převážně jen z jednoho prsu... poznám to já a jinak to poznat podle mě nejde, poznám to jen já. rozdíl jsem měla ale opravdu velký , časem se mi to srovnala teď do minimálního rozdílu.