Řídnutí vlasů a kosmetika společnosti Tiande

yerry
30. zář 2017

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s přípravky od společnosti Tiande, proti padání vlasů a s jejich následným dorůstáním?
Nahodou jsem na to natrefila a poslední dobou se mi to společnost vrývá čím dál častěji do podvědomí a tak bych chtěla vědět, jestli jejich přípravky někdo opravdu používá a jak je spokojen.....

slunko84
Autor odpověď smazal
Zobraz
lachtanice86
13. dub 2018

@yerry měla jsem přípravky a výsledek žádný. Navíc od této společnoti už nic nechci

slunko84
13. dub 2018

Dobrý den nakupuji od Tiande a jsem spokojená

svatavak
13. dub 2018

Toto jsem nezkoušela, ale po řadu experimentování a vyhození spousty peněz byly jediné účinné ampule od Victoria beauty, které jsou s placentou. Vlasy mi přestaly padat asi po třech týdnech od používání, byla to neskučená úleva!

yerry
autor
13. dub 2018

Problém jsem vyřešila po svém, vykašlala jsem se na pátrání po zázraku, ale přešla na přírodní kosmetiku... načetla jsem si něco o metodě no poo, low poo atd .... přestala jsem používat chemické barvy, barvím jen hennou a henovou směsi s indigem, vlasy myju bio samponem a střídám to se zabaly z vejce atd. Teď na jaře jsem si nasbírala kopřivy a piju z nich čaj a dělám si oplachla na vlasy....A světě si se, funguje to.... teď jedu 3 měsíc, vlasy prakticky od vysazení chemie přestaly padat a teď vidím i nové přírůstky....A stávající vlasy jsou na omak příjemné a po denně lesklé a vypadají zdravé
Všechny preparáty za tisíce korun jsou jen způsob jak vytáhnou z peněženky peníze... Me to nestojí nic navíc, naopak ušetříme a výsledek mám takový jako jsem po žádném zázračným přípravku neměla....
Co se týká tiande, něco jsem si zajišťovala i ohledně složení a není to to, za co se to vydává.... s přírodní kosmetiku to nemá moc společného... je to obyčejný chemický koktejl, jako jiné....

sunflowerr
13. dub 2018

@yerry já jsem spokojená s kosmetikou Bione cosmetics, je to Česká přírodní kosmetika. Doporučuji, je i za přijatelné ceny 😊

klaraslavickova
13. dub 2018

Já tiande miluju pomaha mi na exem

yerry
autor
13. dub 2018

@sunflowerr já už jsem si tu svou také našla.....

marketka_m
18. říj 2019

tiande požívám jenom některé výrobky, be vše je ok... doporučuji se ale nechat registrovat v eshopu, budete mít levnější a nebude vás nikdo otravovat vyššími cenami, a jak najdete dobrou dealrku snadno pochopí, že chcete registraci jenom pro sebe... tak jako to mám já...