Ahoj holky, chci se jen zeptat na vaše zkušenosti. S manželem uvažujeme o dítěti, ale v plánu máme snažit se tak po novém roce. Už teď si ale pomalu obíhám doktory a řeším léky. S většinou nebude problém (beru léky na astma, alergii, Letrox na štítnou žlázu), problém byl u léku na vysoký tlak. Ten by byl problém prý hlavně v prvních týdnech těhotenství. Jelikož neberu antikoncepci, tak jak říká jeden známý doktor, vdaná ženská si nemůže být nikdy jistá, že není těhotná 🙂 proto jsem léky na tlak chtěla změnit raději hned. Abych nezjistila pozdě, že už těhotná jsem. Doktorka mi je vyměnila právě za Dopegyt -1-0-0, nic mi k tomu neřekla, tak jsem předpokládala, že je to jako s těmi starými jen jiná značka. Pak jsem se dočetla, že by se s nimi nemělo řídit a vůbec pít alkohol. Nejsem alkoholik, ale dokud se o mimi přímo nebudeme snažit tak si snad na narozeniny a jiné oslavy skleničku dám. Řídit musím docela často. Takže k věci konečně 🙂 je to jen bububu a normálně řídíte a "pijete (pokud už nejste těhotné)" nebo je to opravdu tak. Pak nevím, jestli jsem je nezvolila zbytečně brzy.
já beru xyzal,euthyrox a dopegyt, koukám, jsme na tom podobně 🙂 a normálně piju a dělám všechno co chci 🙂