Ahoj holky, jsem 6 tydnu po potratu pilulkamy a dneska dr na kontrole videl neaky kousicek 7mm velky ze pri to ma i cevy rikal. Musim na docisteni delohy ale budu pry 2 dny v nemocnici. Mam hrozny strach a hlavne se bojim te narkozy a toho probuzeni. Mel to nekdo podobne? Hlavne mi nejde do hlavy ze spoustu holek bylo na docisteni a vsude pisou ze je pustily jeste ten den domu.
Většinou pouští večer domů ráno nástup zákrok je cca do 30 min hotový
Mně po zt dělali taky revizi, večer,a po vizite dopoledne jsem šla domů. Narkóza byla krátká. Žádný problém.
Taky mi před lety dělali revizi, když mi neprosperovalo těhotenství. Jak píšou holky, narkóza byla krátká, po ní jsem se necítila nijak špatně (fyzicky) a večer okolo šesté mě propustili. Měla jsem z toho taky tehdy obavy, nikdy předtím jsem nebyla pod narkózou a ani hospitalizovaná.
Já teda byla na revizi 2016 ,ale jeden den jsem přišla a zákrok a druhý den ráno po vizitě domů,ale byla jsem přes noc .
Já byla loni, zákrok proběhl po poledni a kolem 17hod jsem šla domů. Byla to rychlá narkóza, vše bylo pořádku.
Proto jsem chtěla hned pod nárkozu a ne tablety ,stejně plno lidí pak končí pod nárkozou . Ráno nástup ,po obědě jsem šla na řadu a v 18 hodin mě pustily domů . dva dny mě pobolívavalo břicho jak při ms a pak už to bylo dobry .
Ona si to každá nemocnice "dělá po svem". Ja jsem po ZT mela na vyber bud fakultní nemocnice, kde bych byla tři dny a nebo Sanus a tam jsem po obědě přijela a na večer mne pouštěli domu. Musela jsem mít doprovod, a ten musel podepsat ,že si mne přebírá.
Prave ten den by té měli pustit domu.. zvláštní uvidíš co ti řeknou v nemocnici