Ahoj holky, prosím, je něco co by jste doporučily za doplňky na rychlé zotavení a opětovné nastartování těla po revizi? A nevíte, který doplněk je na “zkvalitnění” vajíček ? Někde jsem četla, že dobrý je Koqenzyn q10. Je mi 37. Moc děkuji.
@laiila na zotavení kontryhel, ten je super, kdysi jsem brala i Gynex kapky a taky jsem byla spokojená... A na kvalitu vajíček inositol - brala jsem toho víc Fertipronu, Nosifol... Podle aktuálně nejlepší ceny... A kyselina listová je základ... Tu jsem brala pak celé těhotenství...
Kontryhel můžu rozhodně také doporučit, vždy mi pomohl. Měla jsem ho ale pít, až dostanu menstruaci po revizi. Tak jsem čekala, jenže jsem nakonec čekala 11 týdnů. Takže nejvíc doporučuju nemyslet na to, netlačit, dělat to co tě baví, co ti dělá dobře. Já nemyslela na nic jiného jen na to, až to dostanu a budeme to hned zase zkoušet. Jenže člověk míní, tělo mění. 🤷♀️ Po 11 týdnech, jedné kůře tabletek, jsem sáhla po kontryhelu, po 5 dnech pití ms přišla.
@luciejonsztova
@beruska1889
@janule0123 holky moc děkuji, včera jsem byla v bylinkové prodejně a tam mi paní řekla, že hned pít kontryhel a kapičky Gynex. Nasadím i zpět Inofolic premium, který jsem už brala, než jsem otěhotněla. Holky a za jak dlouho po revizi jste otěhotněly? Já v dubnu biochemko a teď v červnu jsem opět otěhotněla ale ZT 10. týden 🥺, je mi 37 let 🥺, základní testy máme v pořádku, tak teď člověk neví zda to byla náhoda a nebo je někde jiný problém. Můj gynekolog říkal že uděláme nějaké testy imunologie a pak ještě něco, ale když tady tak čtu, tak je spousta holek co si ZT prošly i víckrát a jednou se pak zadařilo, tak se pořád držím v naději, že příště to vyjde 🙏🏻.
@laiila me gynekolog říkal ze to otehotneni trvá vesměs stejně dlouho …a sedelo to… než jsem otěhotněla poprvé rok, podruhé rok (to skončilo jak skončilo) a teď jsem po dalším roce potřetí těhotná .. pokaždé jsem otěhotněla když se to nehodilo 🤣a nebyla konstelace 😃 zdravotní, nebo nastup do nove prace
@laiila já mám děti nakonec po IVF...
@laiila Já jak čekala dlouho na ms po revizi, tak vlastně až teď se mohlo pořádně zadařit. V březnu revize, v červnu první ms a v červenci druhá ms. No a vlastně tu teorii, že to pokaždé trvá stejně dlouho můžu nepřímo potvrdit. Vždycky to trvalo dvě ms, dva měsíce. A teď to vypadá znovu. Už mám dva dny zpoždění a nějaké příznaky pozoruju, tak snad do třetice všeho dobrého se zadaří. 🙏🏼
@laiila me lekar doporučil brát kyselinu listovou ve formě folátu hned po revizi … ze to pomůže a jinak nic moc udělat nemůžu 😏pro tu kvalitu vajíček.. jinak zotavení trvalo dyl než ty tři měsíce ..ale taky těhotenství zamlklo na konci 11tt… takže možná kdyby dřív, byla by regenerace rychlejší