Krásný den holky , na hrázi u vchodu pochvy se mi udělali vypadá to na dva citlivé pupínky podle pocitu při doteku je to cítit jako akné které není zralé ☹ asi tak bych to popsala . Při posledním pohlavním styku mě popraskala hráz a já si ji mazala tři krát denně asi 4 dny lékařskou vazelínou a napadlo mě jestli mě neucpala nějakou žlázy 😒 nebo je možné že by se mi tam klubali jebáčky 😀 ? Nebolí to jen když to zmáčknu tak je to citlivé , výtok bolesti nic takového nemám 🙂 . Sexuálně přenosná choroba to nemůže být 10 let stejný partner 😍 . K dr pochopitelně nemohu že a také bych asi vypadala jako hysterka 😂 nemáte některá nějakou zkušenost ? Co mazat nějakou masti Kalciová nebo Infadolan ? 🙂 🌹🌹
A co herpes?nemuze to byt?
Muze to byt i mykoza, zkusila bych koupit clotrimazol a mazat jim..pokud by to do 3 dnu nepreslo jdi k doktoru.
To neni o partnerech...
@leniczka23 Aha z mykozy mohou být pupínky nebo jak to nazvat ?
@heluska0 ano muzou, ja takto mela jednou a i praskliny se mi prave udelali.
@heluska0 herpes a taky genitalni bradavice muzes chytit i v bazenu napr.
Tohle jsem našla: pozorujete v oblasti pohlavních orgánů nebo v krajině kolem konečníku výsev svědivých a bolestivých červených skvrnek, které se postupně mění na puchýře? Příčinou může být genitální herpes neboli genitální opar.
@leniczka23 Aha tak v bazénu jsem letos ještě nebyla , ale děkuji zkusím koupit tu mast a uvidím jinak Dr to jistí . Ještě večer poprosím manžela ať se mrkne on já tam hlavičku sice nevidím , ale špatně vidím . Je možné že i na takových místech se může udělat akné ?
@heluska0 ja myslim ze se akne muze udelat vsude, ale nesedi mi k tomu ty ptaskliny. To bude neco jineho. Drzim palce at zabere mast.
@leniczka23 Aha špatně jsem se vyjádřila ty prasklinky jsem tam měla před 10 dny po sexu mazala jsem to tou vazelínou jelikož ta hráz byla i suchá podrážděná a za týden to bylo pryč a následně se tam udělali ty pupínky nebo jak to nazvat . A napadlo mě jestli ta vazelína neucpává pory jelikož ji používám často na suchost vnějších pohlavních orgánu .
Doma mám na takove stavy Levandulovy olej, prave od Hadka. On nedrazdi tak jako Cajovnikovy olej, takze by byl vhodny i tam dolů. Nebo aspon zkuste uvarit silny nalev ze salveje, ta stahuje a cisti.
@priefi Přesně to mě napadlo, bohužel jeden partner není 100%záruka, že nic nedovleče...
Ale sázela bych, že sis ji fakt zamastila.. Mazala bych něčím vysušujícím, přesně jak píše kolegyně..zinkáč, sudocream. S kokosákem bych byla opatrná, mě napáchal škodu ve vlasech i na ksichtě...Zkusila bych ho napřed jinde...
Na drobné ranky mi dal gyn Bepanthen. Ale jinak jednou za čas se taky s tímhle typem akné potýkám takže to klidně akné být může. I když se mi že začátku zdálo divný že je akné TAM. Chce to do toho moc neďoubat ono to zmizí.
Jedné známé se tam udělali jednou takové bradavičky prý, musela normálně na vypalování a to měla nějaké i v pochvě :( šla bych hned k doktorovi
@heluska0 jak jste dopadla s těmi puchýřky?
i hysterky musí občas k doktoru 😉 Takhle to neberte a vyrazte. To nemůže být horší než nějaké špatně fungující rada. Zvládla jste to popsat, tak to zvládnete ukázat i dr, kterej už viděl všechno.🐙