Průjem ve 30tt

lucaaaaaaqa
3. srp 2017

Ahoj sem ve 30tt tehotenstvi a dneska jsem z ničeho nic dostala průjem úplná voda sem z Toho docela vydesena je to normální ? Dekuju

gabcava
3. srp 2017

Já jsem 33tt a tento týden taky průjem(voda) jinak asi měsíc taková "blativa" stolice no ale prisuzuju to k praskum na tlak co beru a taky zažívání no...

lucaaaaaaqa
autor
3. srp 2017

@gabcava jsem z toho taková nesva kamarádka má to samé ještě zvraci a mysli si ze má salmonelu tak uvidíme

vanea
3. srp 2017

@lucaaaaaaqa ahoj, ty jestli bereš magnézium, tak je to z toho, jeden z nejčastějších "důsledků" braní magnézka =) a ty horka a ledové pití taky můžou solidně pomoct=)

ruzenkas
3. srp 2017

@lucaaaaaaqa měla jsem to tak týden, bylo to hrozný, ale přešlo to. Vzít si živočišné uhlí + probiotika a snažit se hodně pít. Já jsem i zvracela, jako to má kamarádka. V nemocnici mi udělali veškeré testy, byly OK. Prý jsem udělala výživovou chybu. Nevím jakou, jedla jsem jen "suché" a měla průjem a zvracela i tak. Přeji hodně síly, je to strašně vyčerpávající.

lucaaaaaaqa
autor
3. srp 2017

@ruzenkas pravé je to šílený moc dekuju snad to bude v pořádku

lucaaaaaaqa
autor
3. srp 2017

@vanea ahoj no pravé ze neberu :o mnela jsem ale zvedal se mi potom zaludek tak nevím

vanea
3. srp 2017

@lucaaaaaaqa tak to pak leda tím horkem a nebo jídlem no:( ať je co nejdřív dobře 🍀 hodně pij, ať se nevyšťavíš=)

lucaaaaaaqa
autor
3. srp 2017

@vanea provedu :p piju jako blázen ale radši z baráku nechodím :D nikdy nevím kdy mě to veme :D byla jsem na záchodě jen dvakrát od ty doby se bojím :D