Ahoj nebo dobrý den. Je mi 19 let a mám dotaz a potřebovala bych poradit protože jsem z toho docela nervózní. Začala jsem krvácet ale mimo menstruaci a ne tak silně jako při MS je to takové asi špinění ale nikdy se mi to nestalo chtěla bych poradit jestli se vám to někdy stalo a popřípadě co by mohlo být příčinou. Mám také bolesti v podbřišku a celkově celého břicha ale nejvíc v podbřišku. S přítelem máme pohlavní styk skoro každý den a tak se bojím zda by to nemohlo být těhotenství ale myslím si že dělat test před dalším termínem MS je zbytečné. Prosím o radu předem děkuji a přeji příjemný zbytek dne.
Měla jsem něco podobného. Byla to ovulace, konzultovala jsem to i s doktorem. Může to způsobovat i cysta.
Jestli beres antikokoncepci tak muze byt nevyhovujici,taky se mi to stalo,ze jsem krvacela i mimo cyklus.Prestala jsem ji pak brat.
Cysta může pozlobit, ale nebezpečná nebývá. Když ti bude špinění pokračovat, případně kdyby se přidaly i bolesti, skoč si na gyndu, tam si poradí🙂)
A jestli se bojíš těhotenství, tak být tebou, používám ochranu, předpokládám kondom, už od začátku. Ne nadarmo se říká, stačí kapka a je z tebe taťka 😀
Příčin může být několik. Bereš prášky? Třeba jsi zapomněla nějaký vzít... Taky to může být již ta zmiňovaná cysta. Nebo to taky může být "jen" stres.
@zelenaesmolda antikoncepci neberu
@nikoulinka asi se přikláním ke stresu protože mám teď na vysoké škole zkouškové období a jsou to pro mě první zkoušky na vysoké antikoncepci neberu
A ochranu zodpovědně používáte? Může to být nějaká hormonální nerovnováha, případně sleduješ v jaké fázi cyklu jsi? Někdo může špinit i během ovulace.