Ahoj holky, prosím vás už si nevím rady to je stále něco. Když Ms nedostanu a zpozdi se tak mi píchnout injekci chvíli je to dobrý a teď zas ne 😏
Před dvěma dny jsem opravdu velmi slabě začala krvácet,ale nebyla to úplně krev spíš jak nějaký spíš růžový výtok. Myslela jsem si, že to dostanu a ono prd. Další den to trvalo do odpoledne večer už nic až do teď. Opět takový jakoby ten růžový výtok s příměsí kapky krve.
Bolesti břicha jsem měla myslela jsem, že to nasvědčuje MS ale opět nic. Vždy když mám třeba pár dní před MS tak už mě bolí bříško. Ale teď jak mám tyto výtoky nic mě nebolí jen prostě nevím co to zas je 💁♀️ a už mi to leze celkem na nervy. Jinak ještě stále kojím, s přítelem máme nechráněný pohlavní styk,protože bychom chtěli miminko. Ale právě že při takových neustálých problémech na mé straně nevím nevím. To je pořád něco.. Jednou přijde ms pak zas pozdě pak zas dřív pak vůbec jo prostě cyklus stojí za prd. Poradíte prosím některá?
Na gyndu se chystám, ale bohužel až za 14 dní mají totiž dovolenku. Děkuji předem všem za názory, rady či zkušenosti.
Taky se přikláním k testu a když bude negativní,tak se vykašlat na injekce. Holt hormony lítají díky kojení a pichnuti vyvolavacky jsou další a ještě k tomu umělé hormony. Nechat zatím přirozeně a soustředit se na to kojenatko,co máte 😉
@amazonkajanik Já právě nechtěla injekci na vyvolání MS ale měla jsem strašný bolesti před Vánočními svátky a šla na pohotovost, tam mne za prvé ani vyšetřit nechtěli, že měli podstav a byl tam údajně jeden lékař jak na urgent pohotovost I porody což mi přišlo dost na hlavu 💁♀️
No a co jim zbylo že pichli mi ji a nashle.
Holky a to když mám ten výtok tak si mám udělat přes to ten test nebo počkat co myslíte já to ještě takhle nezkoušela 😏
Snažím se už dceru kojit co nejméně protože za prvé je jí 22 měsíců 😁 což si možná dokážete představit jak to asi bolí když vás kousne 🤣 A taky mi kvůli kojení nechtějí udělat testy na cukrovku 🤦♂️ Prý až přestanu kojit 💁♀️
A děkuji vám za rady jste zlaté 🌞
@magda001 jestli to je jen růžový výtok,tak může znacit těhotenství. Jinak je na prd,že ses dostala do nemocnice,která je zřejmě ráda,že funguje. Bez vyšetření mohli nadělat víc škody,než užitku. Jinak já měla jednou zpoždění až dva měsíce a nechala jsem to přirozeně,jelikož jsem měla vola doktora a ten bez hormonalniho profilu chtěl rovnou dávat hormony. Mno,přirozeně,hold jsem si nechala napsat HA,která jsem brala před tím,dobrala je a pak si mě akorát povolal obvodak na preventivku a tam zjistili,že jsem měla rozhozenou stitnou zlazu. Ale díky tomuhle laxnimu přístupu lékařů (prošla jsem rukama pěti gynekologu) jsme se snažili 6let o první dítě a až ta poslední doktorka měla takový přístup,že stačily dva měsíce(březen 2018 první vstupní prohlídka,červenec 2018 nasadila duphaston,září 2018 těhotná). A to k ní jezdím 56km
@amazonkajanik Já si na svou gynekoložku stěžovat nemohu to spíš na mladoboleslavskou nemocnici kde mi prd řekli 😏😏 Kdybych neměla takové bolesti tenkrát tak bych na tu pohotovost ani nejela, ale nedalo mi to 😏
@magda001 já měla takhle smůlu na pohotovosti ve Strakonicích. Po pádu jsem přijela s bolavou rukou,původně jsem jela do práce,ale odtud mě poslali pryč,že to nevypadá dobře. V nemocnici udělali rtg,doktor evidentně unavený na to kouká,proč jsem jako nepřijela až na normální ordinacni hodiny(přijela jsem v 6h a začínali někdy od 7:30)že tam nemá rentgenologa a že si není jistý ,že je to asi nastipnute,ať leduju,dali ortezu,bez léků na bolest,že postačí paralen a za týden na kontrolu. Tam druhý pako,že je rtg čistý (prostě jsem pro něj byla simulant) a za 3týdny můžu do práce. Trvalo 8měsíců,než mě to dohnalo na ortopedii ,tentokrát v Klatovech.Myslela jsem,že se mi do toho dostal zánět. Vyžádali si původní rtg a chytali se za hlavu. Měla jsem to celou dobu zlomené a jsem po dvou operacích.
@amazonkajanik To je mi vážně líto tak hlavně ať už jste v pořádku 🙂
@magda001 jo,je to lepší,ale malej jak těžkne,tak ruka dostává na prdel,navíc trvalé následky formou pseudo artrozy,ale jsem magor,mě musí bolest fakt vypnout z provozu 😂 ale hlavně, se už nenechám jen tak odbit a klidně si zajdu k vícero odborníkům,to pojištění neplatím pro srandu králíků ,ne 😁
Zkusila bych těhotenský test