Ahoj.
Posledních pár cyklů mívám problémy s chozením na malou po menstruaci. Teda v podstatě problémy mám i při menstruaci, ale v menší míře.
Po skončení menstruace se mi děje to, jako by mi to tam celé nateklo nebo se to stáhlo a já mám slabý proud moči, chodím častěji a trvá to plus minus až do ovulace, pak je to zas až do menstruace ok. V říjnu jsem prodělala zánět močových cest, přeléčený ATB.
Dále si všímám, že mám sušší sliznici a začíná mi být nepříjemné mít tampony, bolí mě to a tlačí a cítím se po tom pak odřená. Nemůže tam být nějaká souvislost? K dr se chystám, ale zajímalo by mě, zda nemáte někdo podobnou zkušenost. Věkově se blížím 45. Děkuji předem za reakce.
Mám to podobně, s tím močením. 1-2 dny po menses mě to lehce pálí, jakoby se blížil zánět močových cest. Je to tak poslední rok, dva, tedy cca od podobného věku jako ty. Zatím to nijak neřeším.
Já mám zas pálení při močení a po , pár dní než to mám dostat .Jak to dostanu tak klid , nikdy jsem to neměla teď už to mám tak druhý cyklus
@ajushka58 možná to skrze čůrání může vadit zda není někde poblíž ložisko endometrioza a to ostatní může navazorva chce to lepší vyšetření v endo centru najít si ho někde u vás a buď z doporučením nebo někde berou bez si domluvit termín možná ještě ať vám gynekolog odebere krev na hormony