Ahojky holky,je mi 15 a v poslední době mám dost problémy s konečníkem…vždycky jdu na záchod na velkou,odejdu a pak to z ničeho nic začne ,mám pocit jako kdybych potřebovala furt na velkou a když už jdu tak mám pocit jako kdybych zrovna ,,dělala’’ stolici ale stejně po chvíli jen cítím to že ze mě něco teče ,ikdyz se utřu tak je tam taková světlá tekutina jsem celkem problémové holka co se tyče zdraví takže uz to mamku přestává bavit a když se ji svěřím s něčím takovým tak mě pošle někam tak se ptám tady.Když zrovna nejsem na záchodě a nemám pocit ze se mi chce na velkou tak mě to bolí takovou zvlastni bolesti (jako by se mi extrémně chtělo na velkou a bylo to uz na hraně nebo to jakoby pálí),uz je to snad po 4 či se mi to stalo a vždycky to odezněli buď hodně rychle třeba po 3 dnech a nebo i po měsíci ,tak se vás tady ptám ,jinak promiňte za můj zvláštní způsob vyjadřování ale takhle to umím vysvětlit nejlépe …mimochodem analni sex neprovozuji ,neprovozovala jsem a nemám ani v plánu .dekuju za odpovědi ,mohly by mi moc pomoct
@martinachura hele urcite dojdi za doktorem. Muze to byt hemoroid, muze to byt i nejake zanetlive onemocneni... rozhodne to res.
@martulka88 jo dobře dekuju ,ještě včera v noci jsem se svěřila babičce a ta řekla ze to muže být hemoroid ale jelikož jsem prý ještě dítě tak se to dá řešit normálně doma ,řekla mi o tím něco ze to muže být i tím že chodím hodně Málo na záchod klidně i 1 za 3 dny a nebo i hrubým toaletním papírem ,každopádně jsem se tím začala řídit a utiram ze už jen vlhcenyma ubrouskama a už to skoro nebolí 🙂
Po porodu se mi udělaly hemoroidy. Začala jsem používat vlhčený toaletní papír, ze začátku mazala krémem Preparation H. Pomohlo to a mám klid.
@martinachura Mohl by to být hemeroid.