Problémy dole. Co dělat?

elikk
29. říj 2023

Dobrý den mám víc problémů dole. Už mě to štve a chtěla bych to vyřešit nějakyma mastickama,..... jen teda masticky na mě moc nefungují, když se snažím něco řešit mastickama tak to nemá žádný účinek. 1. Naskakala mi dole nějaká vyrážka, je úplně všude. Tolik mi nevadí jen to svědí a to mě štve. Za mě když mám nějaký zranění tak ať to klidně pálí, bolí ale hlavně ne svědí to je pak můžu po. 2. Tento prodloužený víkend bylo hodně sexu (každý den) a jedna strana toho dole (nevím jak to pojmenovat omlouvám se) tak mi natekla a dotknout se toho nemožný. 3. Vždy když je přes víkend hodně sexu tak mi dělá problém se vymočit, bolí a pálí jde to přežít, jen jestli to je normální. 4. Toto je spíš ohledně řitního otvoru a je mi strašně blbé to psát. Mám to od mala. V noci a večer hrozné svědění,..... Nevím co s tím mám dělat. Toto mě štve asi ze všeho nejvíc protože to trvá už několik let ale vždy mi bylo blbé s tím jít ven. 5. Chtěla bych se ještě zeptat jestli je normální že při sexu se prý strašně stáhnu a jestli je normální že ze mě neustále teče výtok (jmenuje se to tak nevím doufám že chápete). Budu moc ráda za rady zítra nebo pozítří půjdu do lékárny a zkusím něco.

barulina
29. říj 2023

@elikk ty bez na gyndu ne do lékárny.

elikk
autor
29. říj 2023

@barulina nevím jestli můžu. Na prohlídku jdu až v lednu a nechci tam chodit s nevážnými problémy

monuleee
30. říj 2023

To jako fakt? Na gyndu ti to nepřijde vážný? Tak to res jen mastickama který ti nepomáhají a necháš to zajít tak daleko že to vážný bude... jako promiň ale ...wtf?

aarriel
30. říj 2023

Tak si zkus v lekarne koupit cipky na zavadeni, kdyz uz nechces na gyndu, tam se te stejne bude ptat jestli jsi zkousela neco z volne prodejnych leku. Cipky jsou ruzny a mozna i ucinnejsi nez masticky. Tohle zavedes dovnitr a nechas celou noc pusobit. A mozna by nebylo od veci, prelecit i partnera 😉

lencaa11
30. říj 2023

@elikk určitě na gyndu na testy na infekce atd ...a určitě by nebylo od věci i chlapa poslat na testy 🫣

rnika
30. říj 2023

Tohle je vážný a obtěžující problém. Určitě na gyn. , proč se trápit několik měsíců.... Jdi co nejdřív, ať máš klid. K tomu svedeni u konečníku, resime u dětí doma roupy, tak jako první mě napadlo to (protože ty jsou aktivní hlavně večer a v noci). Jsou na to léky na předpis a bude klid.

reeeza
30. říj 2023

Okamžitě na gynekologii!!! Ne až v lednu!!! Nebo to bude ještě horší!

l_
30. říj 2023

Me jen fascinuje, ze v tomhle stavu prosoulozis vikend 🙈 jakoze tvl... Puntikata, rozdrbana s vytokem 👌 bozi..
Svihej k doktoru proboha 🙏🏻

te_reza
30. říj 2023

Jako to v tomhle stavu pro*ukáš víkend a divíš se, že na tom jsi, tak jak na tom jsi? Mazej na gyndu a modli se, ať to je jen nějaká mykóza a ne nějaký větší fuj. Divím se, že chlap na to vůbec vleze 🤦

me_druhe_ja
30. říj 2023

@l_ to mě taky zarazilo. 😀 já teď měla nějakou drobnou mykózu, rozhodně ne až tak hroznej stav, a vůbec bych si neuměla představit sex. 😀

kristyn86
30. říj 2023

Nic z toho neni normalni. Od vytoku pres otok az vyrazku. Se nediv,ze se pak pri sexu stahnes,to musi kur..evsky bolet. Nechapu v tomto stavu provozovat sex. To ten chlap je slepej,ze nevidi oteklou,kropenatou frndu s vytokem? Navic bys krome sebe mela prelecit i toho chlapa. Tu infekci si predavate a navic kdyz te pali i curani,tak uz to muzes mit i v moc.trubici. Pri nejmensim budes mit mykozu,ale radeji bych hned bezela na gyndu,aby to nebyla jina breberka ci breberky. Jina bakterie ci genitalni opar...
A vazis si sama sebe vubec? V tomhle stavu by snad normalni clovek nesexoval. Nejsi troll?

helen_h
30. říj 2023

@elikk Teď tedy taky doufat, že víkendové hrátky byly s kondomem, že se nenakazil chlap, to byste si taky mohli donekonečna předávat... To platí i s kvasinkami a běžnou mykozou, ale tady v kombinaci s vyrážkou a otoky to může být i něco horšího.
Rozhodně co nejdřív na gyn a tam nezapomenout probrat, jestli bude třeba přeléčit i partnera.

levandule_k
30. říj 2023

Já se občas divím, na kolik tady narazím žen, které mají nějaký zdrav. problém a nechtějí s tím jít k dr...

Ne není normální, že máš pořád výtok ani, že tě po sexu palí a nemůžeš se vymočit. Něco z toho může být banalita, třeba ta vyrážka může být reakce na prací prášek, ale vzhledem k tomu jaké máš problémy, tak to všechno řekni dr., musí se to řešit úplně všechno. A dej si nějakou dobu bez sexu a zeptej se zda je dobré přeléčit i partnera.

marge_s
30. říj 2023

@levandule_k ….a co mutou mit treba herpes a jedou jako kralici 🤦🏻‍♀️

levandule_k
31. říj 2023

@marge_s Jj těch věcí, co to může být je fakt hodně.

elikk
autor
1. lis 2023

@rnika děkuji na gyn. Jdu v pátek to snad už vydržím a právě u toho konečníku to mám problém od dětství Takže si taky toto myslím

elikk
autor
1. lis 2023

@l_ o víkendu toto tak nebylo jen jsem lehce natekla a bolela levá strana ale rozjelo se to až v neděli/pondělí

elikk
autor
1. lis 2023

@kristyn86 o víkendu to bylo ještě v poho. Právě nevím co se mnou je když se toto stalo poprvé

rnika
1. lis 2023

@elikk Požádej lékaře o ty léky na předpis a bude klid. A že jdeš k doktorce v pátek je super. Určitě se ti brzy uleví. Jinak sex by bylo vhodné nějakou dobu vynechat než se všude zhojis.

elikk
autor
1. lis 2023

@helen_h dobře děkuji. Od doby co jsem začala brát antikoncepci tak se kondom nepoužívá. Nezapomenu se zeptat na gyn. i na přetečení partnera

elikk
autor
1. lis 2023

@levandule_k řeknu všechno. Já moc k doktorům nechodím. Ze zkušeností mám k nim odpor. Když jsem měla zdravotní potíže kvůli sportu a hrozilo že bych musela ze sportem skončit tak jsem za nima šla a oni mi jen řekli že to je ze sportu a vůbec mi nepomohli. Takže když nemusím tak k nim nejdu.

kristyn86
2. lis 2023

@elikk Tak to delas peknou blbost,ze kvuli jedne spatne zkusenosti nechodis k lekarum. V dnesni dobe,kdy si muzes lekare vybrat jakeho chces. Ja tohle neuznavam. Kdybych nesla k lekari se svoji dcerou,v te dobe se to zdalo jako banalita,tak uz tu dnes neni.
Drzim palce.

levandule_k
2. lis 2023

@elikk Naprosto tě chápu, že nerada chodíš po doktorech. Mám to podobně, musím se vždy hecnout. Najdi si lékaře, který ti lidsky sedne a s kterým to budeš chtít řešit.

Za mě tohle máš tak rozjetý, že si s tím sama neporadíš. Hlavně, potřebuješ vyloučit, jestli to není něco vážného.