Ahoj holky!
Tuhle diskuzi jsem založila pro podporu a pozitivního myšlení pro páry u kterých si muž prošel touhle komplikací.
Můj manžel si tím prošel již v 19 letech, doktoři si z něho dělali legraci, že možná bude impotetní . (byla jsem v šoku když mi to vyprávěl, že doktoři se nechovali profesionálně). Takže žil s představou a se strachem, že bude impotentí na žádnou kontrolu ze strachu jít nechtěl.
30 dubna jsme měli s manželem svatbu a já před svatbou vysadila prášky a hned se nám povedlo otěhotnět!! Bylo to pro nás oba docela překvapení, že to šlo takhle rychle a vlastně, že to VŮBEC šlo!! Včera jsem byla na kontrole a pan dokotor mi sdělil, že čekáme dvojčata.
Což jsem byla v šoku ještě víc. Ale jsem ráda, že vše takhle dopadlo a šlo všechno přirozenou cestou..
Co bych tím chtěla říct, prosím neztrácejte naději.... Naděje umírá poslední!!! Všem co si prošli podobnou komplikací držím strašně palce..
@děkujeme 🙂, dcerky od kamarádky je mi líto, doktoři by se měli někdy opravdu stydět a zamyslet se nad svým chováním..
Manžel si prošel něčím podobným asi ve 20. Dostal příušnice, protože v rok očkování jako dítě byla špatná vakcína tak to pak chytil. No a z příušnic mu selhala slinivka, tak má diabetes typu 1. S čímž se těžko smiřoval. No a já se k tomu bála aby plodný byl, jelikož mu to zanechalo i památku na kulkách ( jedno je malé) chtěla jsem pro jistotu aby si nechal udělat vyšetření ale on nechtěl, že prý až nám to nepůjde tak pak. Ale naštěstí nebylo třeba, otěhotněla jsem po 2 měsících bez HA , takže se nestresujte dopředu 🙂
Jé tak to je super, moc gratuluji k dvojčátkům. K tvém manželovi se doktoři zachovali jak prasata, moje kamarádka má podobnou zkušenost, když měli dcerku na operaci a doktoři jí udělili špatný konec na chodbě kde chodili všichni ostatní lidé. Hrozný. Ale vám fandím, je to opravdu super.