Příteli je nevolno, brní ho končetiny, zhluboka dýchá

ivanka12301
21. lis 2016

ahoj slečny asi to sem nepatří ale potřebuji nutně poradit přítel se probudil a stěžuj se že je mu nevolno ale vypadá na umřití dycha strašně zhluboka prej ho brní končetiny a bolí nemužu nikde na netu o tom nic najít co to muže byt když je mu špatně a brní ho končetiny až tak že nemohl chodit chvili jak kdyby na chvili neovládal nohy zvracet zatím nezvrací je mu 25 let tak inf by to určo asi nebyl nemáte někdo zkušenost?

yenn
21. lis 2016

Jestli dycha z hluboka delší dobu, tak ho z toho brní končetiny, to je hyperventilace. Jestli to má ze stresu, třeba panickou ataku, nebo má opravdu zdravotní fyzický problém se asi na netu nepozná...

ivanka12301
autor
21. lis 2016

no ja právě nevím jak to popsat prej měl křeče v rukách i nohách prej to není brnění ale vyloženě křeče ado toho mu píská v uších jen je mi ho strašně líto a nevím jak mu pomoct :(

yenn
21. lis 2016

@ivanka12301 Odvézt ho na pohotovost?

ivanka12301
autor
21. lis 2016

odmítá prej muže zítra je to mamlasek :D no počkáme ještě chvíli a jestli to nepřejde tk ho tam poženu :(

ivanka12301
autor
21. lis 2016

mě se tohle při nevolnosti nikdy nedělo že by mě braly křeče v končetinách a podobně

sisinka74
21. lis 2016

Nedostatek hořčíků. Ať si zobne dvě Mg najednou a další den pokračuje. Navštívit lékaře, aby vyloučil, nebo potvrdil latentní tetanií.