Pregnyl 5000, kolik si mám připravit na vyzvednutí?

hanpavka
16. dub 2015

Můžu se zeptat, kolik si mám cca připravit na vyzvednutí Pregnylu 5000? Už jsem slyšela, že to stojí přes 1000,- i že se doplácí jen pár korun... tak teď čemu věřit 🙂 DĚKUJI ZA ODPOVĚĎI...

hahebu
16. dub 2015

@hanpavka ahoj, já nedoplácela nikdy nic...

nov777
16. dub 2015

@hanpavka Myslim, ze to o mnozstvi, ktere potrebujes. Urcity pocet jednotek plati pojistovna. Ja potrenovala vyssi davky a priplacela jsem ke konci stimulace. Kolik to uz ti nereknu, je to davno.

hahebu
16. dub 2015

@nov777 Pokud budeš potřebovat 1x 5000 jednotek k vyvolání ovulace, tak by ten doplatek neměl být žádný. Ty jsi měla Pregnyl ke stimulaci??
Kromě toho se dá použít u mužů - ke zlepšení kvality spermiogramu, to se pichá jednotek podstatně méně a zhruba 2x týdně. Tam už se doplácí a docela dost.

nov777
17. dub 2015

jo, mela jsem ho jako stimulaci spolu s menopurem. U prvniho ivf jsme nedoplaceli na pregnyl a u druheho jo. U toho druheho mi vyrazne zvedli davky. Na zlepseni spermiogramu si manzel pichal menopur.

hahebu
17. dub 2015

@nov777 tak to slyším poprvé o Pregnylu ke stimulaci a o Menopuru pro muže 🙂 Mám pocit, že ty postupy IVF jsou jedna velká sranda 🙂 A zabral manželovi Menopur na spermio?

nov777
17. dub 2015

@hahebu Ne, posun minimalni. Kazdopadne ja o jejich postupu nepochybuji, protoze z nej mam tri deti. Takze za me je to dobry postup.

fialka77
22. črc 2016

Ahoj, já jsem za pregnyl 5000 nic nedoplácela.