Dobrý den, v neděli 13.5 se moje snacha předávkovala algifenem neo. Byla po operaci levého vaječníku, celý ji ho vzali a pro silné bolesti ji dali onen lék. Dávkování je 4x30 kapek denně a ona vypila přes půlku lahvicky..coz odhaduju na dost kapek.. až do dnes ji je zle, ma pocit na zvracení ale zvraci dnes i včera jen,jednou, předtím víckrát denně. Je slabá a motá se ji hlava. K doktorovi jsem ji přemluvila az,dnes a jde zítra. Co myslíte ze bude dal? Nebo jak postupovat, děkuji za každý příspěvek
Půl lahvičky mi nepřijde až zas tak moc, kor když to bylo před 4 dny. Tipuju, že spíš někde ulovila nějakého bacila.
Nema horecku, bolesti? jestli spis nema zanet..? 4dny od brani kapek je dlouho to podle me nema souvislost
Jak postupovat? No pokud jde opravdu o předavkováni, tak po 4 dnech s konstatovaním, že se půjde k lekaři ráno, je to asi jedno.. Jak už někdo psal, změřila bych teplotu - doktor se určitě zeptá. Jinak pokud je doporučení 120kapek den a ubylo půl lahvičky, není nic jednoduššího, než odkapat zbylou polovinu a mít představu o kolik větší dávka to mohla být.
ty máš snachu? víš to jistě? píšeš, žeje ti 18...
@berenika39 a 1.příspěvek je o akutní bolesti právě v oblasti vaječníku, ovšem ač už píše tchýně z přihlášeného pc, nebo se autorka stydí přiznat, že ty kapky chlemtá jak nezavřená ... není to jedno?
@berenika39 presne to bylo prvni co me napadlo..a hned druha vec byla jak sakra z tech pitomych kapek ktery vubec nekapaji dostalal ven pulku lahvicky 😀
@berenika39 ježíš ja se omlouvám, ja jsem mimo..švagrová :D v uvozovkách, nejsme.manželé, ale sestra od přítele
@lolina16 aha, ok. díky za vysvětlení. není závislá na těch kapkách?
@lolina16 tak to mela asi vadny kus ja se o to kdysi snazila a neslo mi to nicim vypacit, mrcha drzel a drzel. jako pokud ji to neco udelalo tak uz je stejne ted pozde neco resit. ale napad to teda byl hodne blbej. a ma asi silnej zaludek, protoze me zvedalo kufr i tech 20 kapek. pro priste pokud ji zase napadne podobna blbost nebo nedopatrenim toho vypije vic tak ihned resit na pohotovosti.
Holky ja to mela taky sundany ten vršek, a nabirala to injekční strikackou. To kapani mi bere nervy 😁🙄
jezis jak jste to zvladly, ja o to ohnula kovovej hacek na hackovani a nic, mrcha nepustil
Hooooodně pít, aby to z těla odešlo s močí. Jednou jsem se předávkovala antibiotiky, a to mi poradil doktor.
Ja to bud urezu, nebo ustriham vzdycky.
Pak sebe muz diví proc furt brousi noze😁😁
Zavolala bych na lekarskou pomoc a poradila se, co dal. Mohlo by to mít dost spatnej vliv na játra...