Ahojky holky, po poradě s doktorkou bychom z MM měli přejít na UM, malá ale flašku nechce ani dudlik, tak moc nevim, jak na to, nechci ji odtrhnout ze dne na den. Případně jaké umělé mléko se vám osvedcilo?Díky za rady
@ivuska1986 Ahoj,my jsme po kojení přešli na Hipp a malý je na něm pořád,sedlo mu.Flašku máme od MAM anticolic,protože kulaté dudle jak je psáno nade mnou se u nás nechytli vůbec.Taky jsem to dělala tak,že jsem malému podstrčila bradavku a pak rychle vyměnila za flašku a přijal nakonec v pohodě bez řevu.
vyloženě odborník nejsme ale třeba v sunaru je snad plnotučné mléko a ve zbytku UM jen polotučné )pokud si pamatuji správně) my měli flašku avent a kojila jsem a střídavě dávala flašku a OK. Pokud ti nechce savičku zkusila bych jiné druhy a to samé s dudlíkem
Ahojky, moc diky za rady, ty savicky me nenapadly, mam od Aventu, zkusim tedy jeste jiné. Dudliku jsem zkusila sest, pak jsem to vzdala.
Používáme lahvičku Tommee Tippee antikolik a Hipp1. Dokud jsem měla aspoň trošku mlíčka nedělalo jí problém střídání s prsem. Lahvičku přijala krásně hned napoprvé
@luci_ela moc díky👍
@ivuska1986 Není za co 😉
Ahoj, nám se osvědčil Nutrilon ale máme speciální AR, a s flaskou jsme bojovali také z prvu jsem ji dala prso do pusy a pak tam vrazila flašku,byl to boj ale pak ji ten nutrilon Ar natolik zachutnal že se jí vždy rozzářily oči 🙂 ale flašku nuk ani mam nechtěla máme Avent klasik a i mi říkali že holky jsou spíš na ty kulaty dudle.