Pravidelná menstruace. Co byste doporučily?

hasara33
16. zář 2022

Zdravím holky, co byste mi doporučily na srovnání menstruačního cyklu a eliminaci špinění před samotnou menstruací? Spíš kontryhel nebo Gynex? Nebo obojí? Nebo něco ještě úplně jiného? Díky všem za rady 😊
Ještě doplním, že se léčím se sníženou funkcí štítné žlázy.

lencaa11
16. zář 2022

@hasara33 používala jsem 6 měsíců ženský čaj a super chce to vyzkoušet každá jsme jiná a zabere něco jineho

optimistic
16. zář 2022

Rozhodně doporučuji užívat pupalkový olej. Ale pozor, je velmi nestabilní, proto je nejlepší v kapslích. Mnoho žen s ním má dobré zkušenosti třeba po vysazení HA apod. Já jsem si objednávala od Solgaru z iHerbu a byla jsem velmi spokojená.

ondul
16. zář 2022

Já jsem po vysazení antikoncepce pila nějakou dobu kontryhelový čaj, postupně mi to srovnalo a zpřesnilo cyklus a otěhotněla jsem pak po několika měsících napoprvé. Jestli to bylo tím nebo by to bylo i samo od sebe říct nejde, ale mě na druhou stranu bylinkový čaje chutnaj tak jako tak, takže houby zle.

hasara33
autor
17. zář 2022

@lencaa11 a jaký ženský čaj? Našla jsem víc druhů na netu 😁

hasara33
autor
17. zář 2022

@optimistic díky mrknu na to 😊

hasara33
autor
17. zář 2022

@ondul mě jde právě teď hlavně o to, aby moje cykly měly nějakou pravidelnost a ne 25-45 dní 🙄 plus to špinění 3-5 dní před samotnou menstruací je také dost otravné, takže právě nevím jestli by na to byl lepší gynex nebo kontryhel 🤔

lencaa11
17. zář 2022

@hasara33 měla jsem tento pila jsem ho cca 6 měsíců cca i dokonce po konizaci čípku mi zabral že jsem neměla bolesti jinak já vždy celý život spinila 2-3 dny před MS teď od konizace a čaj už mám Ms normálně 8 dní a srovnáno na 24-25 dní cca

hasara33
autor
17. zář 2022

@lencaa11 super díky za tip 😊