Zdravim vas prosim mam mensi problem je mi 31 jsem po cs 5 let a mam nyni prsa povysla.pres den moc podprsenku nenosim mam 85D ale rekla bych mensi kdyz koupim A prsa mi lezou ven prsa.mam zkusit nejake vitaminy nebo zahit k dr?na plastiku se mi opravdu nechce.myslite ze mam sanci to nejak vyresit.jo a pouzivam podprsenku s kosticemi a push-up
@lachtanice86 no kupuji ruzne jestli to neni treba tim koupila jsem i b a C jsem kupovala pred porodem a najedou mam D a neni to vubec poznat
Tak kdyz nenosis podprsenku, tak se nediv, že Ti prsa visi.kor D, ty by podporu potřebovaly. Brzo tě budou bolet zada. Rvat Decka do Acek je jako parkovat SUV na místo pro kolobezku. Vitamíny prsa fakt nezpevni a kdyz uz visí, nic jiného než operace nepomuze
Doporučuji zajít do obchodu s prádlem a nechat si poradit, jakou velikost máš nosit. Zkoušet kupovat velikosti od A do D je blbost, nohy si taky změřím a koupím správnou velikost.
No takže vlastně nevíš jakou správnou velikost máš. Si to zjisti a začni je nosit
Jen by me zajimalo, co bys cekala od navstevy doktora, kdyz plastiku nechces. Cely dotaz je dost zvlastni.
Take jsem mela po 2 porodech povysla prsa, pomohly mi cviky na zpevneni prsou, mela jsem i krem na zpevneni dekoltu ktery jsem si mazala vzdy pred cviceni. Prvni vysledky se dostavili cca po 3 mesicich. Neni to sice jako plastika ale furt lepsi nez nic🙂
Cože to? Ty máš prsa D a kupuješ si podprsenku A? To je snad sranda ne? A vitamíny nepomůžou, nejspíš jen ta operace