Ahoj,
skoro týden jsem měla teplotu plus mínus 37 a neměla jsem chuť k jídlu. Taky jsem byla dost unavená. Následně jsem dostala menstruaci, která ovšem trvala jen jeden den, no možná ani to ne, byla velmi slabá. Domnívala jsem se, že důvodem je přepracovanost a mizerné stravování a tak bylo tělo zesláblé. jenže po čtyřech dnech se menstruace objevila znovu, tentokrát bolestivá a silná. Tak mě napadlo, jestli to předchozí krvácení nebyl potrat. A jestli ta zvýšená teplota a nechutenství nesouvisela právě s potratem. Co myslíte? Nemáte některá podobnou zkušenost?
Podle me nebyl. Pokud mas podezření ze jsi těhotná, není nic jednoduššího než udělat test....a pokud to bylo jak popisuje s, vůbec bych to neresila.....prostě přišla MS....někdo někdy ji ma i posunutou z vitaminu - hodně vit c.....me se jednou kdysi dávno posunula az o dva týdny, ted max o týden......ale já to vim,tak se necpu ceckem 🙂)
Nemoci, stres atd....to vše může byt ze budeš spinit nebo se opozdil MS.....
Nestresuj se 😉
potrat urcite nie je len spinenie, ale naopak silne bolesti a aj krvacanie....ak ti meskala MS, tak to mohlo byt biochemicke tehotenstvo, v tomto stadiu sa to neoznacuje ako potrat
Já bych řekla, podle toho jak to popisuješ, že to byla docela obyčejná viróza. Někdy takové "nijaké" lehké onemocnění v čase tesně před periodou má vliv na menstruaci právě tak, že se buď zpozdí, nebo je slabá, nebo naopak bolestivá a silná, nebo kombinace všeho.