Ahoj, ač mam za sebou dva porody tak první byl akutní cs takže jsem moc změn nepočítá alarm. Ted se nám podařilo porodit přirozeně a tak mám pár otázek po porodu se vůně 🐞 změnila bude to ještě někdy vonět jako dřív? A druhy dotaz po porodu ta. Je jak díra od vrat chápu že tam prošlo dite ale řekněte mi ze se to zmenší :D
Ja ti nevim. Mam za sebou dva porody, posledni pred mesicem a diru od vrat tam teda nemam. Ted to sice jeste nemam vyzkousene v "praxi", ale neprijde mi vetsi. Po prvnim taky vcelku v norme. A cvicenim pak uplne ok. Vune bude asi individualni. Je opravdu jina nebo jenom ty jinak citis?
Vůně můžou být důsledek hormonálních změn po porodu i během kojení a časem se vše ustálí. Na pánevním dnu bych určitě pracovala, ideálně po šestinedělí konzultovat cviky s fyzioterapeutkou.
Mám za sebou 3 porody. Nyní mám za sebou 6ti nedělí a sex jsme s manželem měli a vše bylo OK. Sám manžel říkal, že nechápe, jak tudy nedávno vyšel náš prcek, když je všechno tak jak má být. 🙂 Zápach jiný nemám. Je fakt, že jsem cvičila cviky po porodu, co jsem dostala v porodnici vytištěné na papíře. Nyní se chystám ještě začít cvičit podle stránek na webu co jsem našla, jedná se o cviky po porodu. Nestíhám cvičit každý den, přeci jenom 3 děti jsou dost náročné. Manžel již chodí každý den do práce cca do 7 do večera. Po porodu byl víc doma a pomáhal mi.
Zmenší se..😄 dokonce se může zmenšit tak, že bude menší než před😄
neboj zmenší se a jiná vůně taky zmizí, obojí jsem zažila, vydrž... bonus po každém porodu jsou silnější a silnější orgasmy 😉
Ohledně vůní nevím co tím myslíš. Voním manželovi stejně jako před 20 lety. Po třech normálních porodech 3,2 kg dětí nevidím a nevnímám žádný rozdíl. Muž taky ne, nebo se to aspoň nijak neprojevuje. Užíváme si jako dřív a někdy i víc, super všechno.
@anetlask 5 měsíců
@jana_zofie v praxi je to taky stejne jen na první pohled to vypadá jak ,,díra od vrat,, 😁
@neliiinka myslis jo?
@holkaokomodra fakt to jsem ráda uz jsem si říkala ze musím mít zase něco extra 😁😁
Vím, přítel říkal😉😇
jj taky me to pekne znervoznovalo 😉
Vůně nevím, to může být i hormonálně, jako když v těhotenství cítíš věci jinak. Díra taky těžko říct, mě se to třeba vrátilo do původního stavu hned v šestinedělí, u prvního dítěte to bylo dokonce těsnější, protože mě natěsno zasili, ale ani po třetím porodu tam žádná díra jak vrata není :D můžeš zkusit posilovat pánevní dno, jestli to máš povolené.
A jak dlouho máš od porodu?