Porod a změny. Bude to jako dřív?

19. bře 2022

Ahoj, ač mam za sebou dva porody tak první byl akutní cs takže jsem moc změn nepočítá alarm. Ted se nám podařilo porodit přirozeně a tak mám pár otázek po porodu se vůně 🐞 změnila bude to ještě někdy vonět jako dřív? A druhy dotaz po porodu ta. Je jak díra od vrat chápu že tam prošlo dite ale řekněte mi ze se to zmenší :D

anetlask
19. bře 2022

A jak dlouho máš od porodu?

jana_zofie
19. bře 2022

Ja ti nevim. Mam za sebou dva porody, posledni pred mesicem a diru od vrat tam teda nemam. Ted to sice jeste nemam vyzkousene v "praxi", ale neprijde mi vetsi. Po prvnim taky vcelku v norme. A cvicenim pak uplne ok. Vune bude asi individualni. Je opravdu jina nebo jenom ty jinak citis?

lenerka1
19. bře 2022

Vůně můžou být důsledek hormonálních změn po porodu i během kojení a časem se vše ustálí. Na pánevním dnu bych určitě pracovala, ideálně po šestinedělí konzultovat cviky s fyzioterapeutkou.

jirovapa
19. bře 2022

Mám za sebou 3 porody. Nyní mám za sebou 6ti nedělí a sex jsme s manželem měli a vše bylo OK. Sám manžel říkal, že nechápe, jak tudy nedávno vyšel náš prcek, když je všechno tak jak má být. 🙂 Zápach jiný nemám. Je fakt, že jsem cvičila cviky po porodu, co jsem dostala v porodnici vytištěné na papíře. Nyní se chystám ještě začít cvičit podle stránek na webu co jsem našla, jedná se o cviky po porodu. Nestíhám cvičit každý den, přeci jenom 3 děti jsou dost náročné. Manžel již chodí každý den do práce cca do 7 do večera. Po porodu byl víc doma a pomáhal mi.

neliiinka
19. bře 2022

Zmenší se..😄 dokonce se může zmenšit tak, že bude menší než před😄

holkaokomodra
19. bře 2022

neboj zmenší se a jiná vůně taky zmizí, obojí jsem zažila, vydrž... bonus po každém porodu jsou silnější a silnější orgasmy 😉

andelka
20. bře 2022

Ohledně vůní nevím co tím myslíš. Voním manželovi stejně jako před 20 lety. Po třech normálních porodech 3,2 kg dětí nevidím a nevnímám žádný rozdíl. Muž taky ne, nebo se to aspoň nijak neprojevuje. Užíváme si jako dřív a někdy i víc, super všechno.

autor
20. bře 2022

@anetlask 5 měsíců

autor
20. bře 2022

@jana_zofie v praxi je to taky stejne jen na první pohled to vypadá jak ,,díra od vrat,, 😁

autor
20. bře 2022

@neliiinka myslis jo?

autor
20. bře 2022

@holkaokomodra fakt to jsem ráda uz jsem si říkala ze musím mít zase něco extra 😁😁

neliiinka
20. bře 2022

Vím, přítel říkal😉😇

holkaokomodra
21. bře 2022

jj taky me to pekne znervoznovalo 😉

krisstina93
21. bře 2022

Vůně nevím, to může být i hormonálně, jako když v těhotenství cítíš věci jinak. Díra taky těžko říct, mě se to třeba vrátilo do původního stavu hned v šestinedělí, u prvního dítěte to bylo dokonce těsnější, protože mě natěsno zasili, ale ani po třetím porodu tam žádná díra jak vrata není :D můžeš zkusit posilovat pánevní dno, jestli to máš povolené.