Zdravím všechny,
dočetla jsem se velice kladné ohlasy na wobenzym při problémech s otěhotněním, resp s uhnízděním embrya v souvislosti s poruchou imunitního systému, autoimunitní reakcí organismu..
Máte tuhle osobní zkušenost ? Kortikoidům na utlumení rozblázněné imunity bych se ráda vyhnula, tak hledám alternativu.
Díky 🙂
A zkousela jsi ho, nebo pises jen svoji domnenku?
Jeste by mne zajimalo, jak jste wobenzym snasely na zaludek ?
Ahoj, já brala wwobenzym po poranění nohy a měla jsem z něj hrozné výkyvy nálad a žaludeční nevolnosti. Tak ho vyfasoval manžel a znatelně se mu zlepšil spermiogram. Jaký má vliv na ženu nemůžu soudit. Jinak docenti v nemocnici ho opravdu vychvaluji. Chce to zkusit.
Ja brala wobenzym na zlepseni imunity,snasela jsem ho dobre.A jako vedlejsi produkt jsem otehotnela😉
@fandysek_1
Tak to je super, s tím spermiogramem - a muzu se zeptat, v cem ho zlepsil? Jestli tvar, nebo mnozstvi spermii, nebo rychlost?
@jollyn25
Paráda 🙂 a jak jsi ho brala dlouho, nez jsi otehotnel a v jakem mnozstvi?
Mela jsi imunitu snizenou a nebo prave zvysenou ?
@coccinella Sice neodpovím přesně na tvoji otázku, jen jsem chtěla napsat, že nesouhlasím s @cecetka, dcera užívala pro hodně častou nemocnost a prokazatelně se jí imunita zlepšila, za mě to byly naopak výhodně investované peníze, i když věřím, že nemusí sednout každému... Vyhozené peníze by to byly, kdyby jsi nedodržovala pokyny pro užívání - polykat na lačno nebo dvě hodiny po jídle a jíst až za půl hodiny po požití a hodně zapít, je nutné opravdu pečlivě dodržovat. A na žaludek si nestěžovala... Přeji hodně štěstí 😉
@coccinella on měl morfologii dobrou, ale měl jich málo. A pak po 3 měsících byl spermiogram ukázkový. Ještě bral emullips to je koncentrovaný vitamín E. Čekáme miminko přirozenou cestou, ale mě pomohla čínská medicína.
Na Wobenzym nedám dopustit. Po porodu po jeho nasazení (myslela jsem, že se nemůže při kojení, ale pak mi doktorka potvrdila, že může) se mi znatelně rychleji začal vstřebávat hematom a hojit rána - byla jsem dost šitá. Myslím, že může celkově přispět ke zlepšení zdravotního stavu. Dávkovat dle pokynů lékaře a na lačno.
Když se dodržuje předepsaný režim užívání jak psala mandala tak je to na žaludek v pohodě zvládnutelné. Brala jsem 2x po operacích a super věc. Jen si z toho nesmí člověk dělat holubník, když jsem na to zprvu moc nemyslela a nedodržovala odstupu s jídlem, měla jsem rychlé proháněcí záchodové problémy.
Mela jsem zvysenou imunitu a likvidovala spermie,chodili jsme na iui a sice jsem otehotnela,ale i pres kortikoidy potratila pred poslednim pokusem jsem brala wobenzym,kortikoidy se nasadily az po pozitivnim testu a malicka se konecne udrzela. Jinak mi pomohl i k lepsi imunite a zbavil me vecnych kvasinek. Se zaludkem problem nemam. Za me to skoda penez neni.
Diky za pozitivni recenzi, uz mam wobenzym v kosiku 🙂
A brala jsi ho i v prubehu tehotenstvi?
A v jakem davkovani - tech 3x5 denne ?
já ho v těhotenství nebrala,až zase ted po porodu a beru 2*3tabletky
Vím ze uz je to staré téma, hledala jsem něco na internetu...a našla...jsem rada ze některé mate dobre zkušenosti..já začala užívat v lete kvůli spatne imunity porad nakupe...a otěhotněla jsem... maly zázrak. Po 8 měsících snazeni. Wobenzim jsem brala jen 6tydnu poté jsem našla // bohužel se tehotenstvi nezdařilo a v záři jsem potratila...od te doby nic... je to tři měsíce. Zase si ho koupím a jsem teda zvědavá jestli se zase povede a doufám ze do konce 😍 Jinak já užívala 3-3-3
@coccinella Ja brala Wobenzyn v lete 2019, jeden vikend se nechranila kondomem s partnerem a presto otehotnela...neplanovane zcela...takze Wobenzyn funguje az moc.. Samozrejme na ditko se tesim, ale byla jsem v soku a pak mi to nejak doslo, jelikoz jsme s partnerem teprve "randili" a neznala tahle fora snazilek apod. v zivote by me nenapadlo, ze nejake enzymy maji na oplodneni takovy vliv. Davali jsme si pozor a stejne, takze i gynekolog potvrdil, ze na to mohl mit vliv Wobenzyn...jelikoz 4 roky nebreu HA a praktikovala jsem prerusovanou souloz. Kdysi brala treba Gynex (na zanety, ale pry taky ovlivnuje drahu poceti) a nikdy nic.takze asi kdybych dite planovala, tak bych verila byt drazsimu Womenzynu nez gynexu z Energy.
Ahoj všem, dostala jsem od klientky, která je starší a má cca 6 měsíční miminko tip právě na wobenzym. Začátkem února jsem potratila. Ani jeden jsme kdysi s otěhotněním neměli problém, ale toužíme po společném miminku. Jen ta paní říkala, že wobenzym máme brat oba. Máte někdo zkušenost s dávkováním pro mě a partnera? Některé jste psali 3x denně 3tbl, jiné 3x denně 5tbl. Děkuji za radu.
Vzhledem k tomu, ze reklama je postavena tak, ze je to superlek na vsechno, tak mu neverim. Podle me jsou to vyhozene penize. A ne male 😠