Ahoj holky, jsem tu úplně nová, něco jsme tu už načetla, ale přesto se omlouvám jestli mám dotaz, co tu už jednou padl...Mám doma 2letou holčičku, otěhotněla jsme úplně přirozenou cestou, mám sníženou funkci štítné žlázy,, ale léčím to hormony, těhotenství bylo rizikové, ale naštěstí vše dobře dopadlo...když byli dcerce 2rměsíce přestala jse kojit a tak jsem začala brát antikoncepci MInervu, vysadila jsem v březnu, od té doby mi haprovalamenteuace, cyklus byl i třeba 50dní..na jaře mi moje gynekoložka řekla, že prostě mám delší cyklus a že ovulace chodí o týden déle..tak jsme byla spokojená, v říjnu jsme se začali snažit o druhé mimi, ale ouha, MS opět nikde, zašla jsme tedy zase k doktorce, jenže její případy převzal úplně jiný doktor...píchl mi injekci na vyvolání, nasadil clostibegyt..včera jsme byla 12DC na kontrole a tam mi řekl, že ovulace zatím nemám, jeden folikul, že je větší, ale nic moc a že mám i nízkou sliznici...řekla jsem mu, že mi často píchá v podbříšku, že jsme si už párkrát myslela, že mě bere slepák a on odvětil to je protože máte polycystické vaječníky a já co to je??tak mi vysvětlil, že hromada vajíček na sebe nalepených a že jestli chci být těhotná, mám podstoupit umělé oplodnění, to jsme odmítla..takže mě poslal domů, nensadil žádnou léčbu nic, neobjednal na novou kontrolu..nechápu proč mi třeba nepředepsal utrogestan nebo duphaston(te´d jsem už chytrá, když jsme si to vše načetla:((...ale včer mi to doma vrtalo hlavou a začala jsem hledat a vpodstatě jsem zjistila že jsem neplodná:(((je mi záhadou jak je možné , že už mám jedno dítě..máte někdo podobnou zkušenost?podařilo se Vám otěhotnět i přestože máte polycystické vaječníky?