Dobrý večer , zajma mě názor zda se může i na pohotovost když mám menstruaci už od 2.9. a stále je sice už slabší ale je .Ke své gynekolozce se bohužel nedostanu mám ranní a z práce mě nepustí tak mě napadla ta pohotovost jediné ale nevím zda mě tam nenadáji že tam lezu s takovou věci .Děkuji za nazor
Toto není na pohotovost, pohotovost je od akutních více či méně život ohrožujících stavu. Toto je na běžnou gynekologii.
@levandule_k odpolední má ale když je nějaký problém zdravotní tak chcou ať se chodí ráno prave
Tak se s dr. domluv, jestli bys mohla přijít odpoledne, že tě v práci nepustí ráno.
Moje ex. gynekoložka měla jeden den odpolední a bylo to pro kohokoliv.
Lidi se pak často diví, že jsou lékaři nepříjemní a protivní. Jsou přetížení, protože musí řešit případy, co tam nemají, co dělat.
@levandule_k zkusím zavolat děkuji za radu
“ z práce mě nepustí” neexistuje, prostě přijdu později s propustkou, nazdar. Tohle nemusí zaměstnavatel posvětit, to je prostě tvé právo. A ne, to co dá vyřešit v běžné pracovní době obvodního gynekologa, jen se ti jeho návštěva nehodí, fakt nepatří na pohotovost. Pohotovost slouží ten stejný gynekolog, co ve službě lítá mezi porodním sálem, oddělením, pooperákem, event. Operační. Sálem.
Toto opravdu neni na pohotovost.
Boze at uz nekdo zvedne pohotovostni poplatky na 1000kx a tyhle vymysly prestanou.
Pokud opravdu nemáš, kdy se dostavit k doktorce, tak v práci na propustku. S tímhle bych fakt na pohotovost nechodila, protože to není akutní. Leda by se krvácení zhoršovalo a bylo silnější...
Jak tě nepustí z práce, na lékaře máš prostě nárok vezmu si prostě propustku nebo den dovolené ale ne na pohotovost tam se řeší daleko horší případy
Z práce by tě měli pustit na propustku. Tu si vezmeš v práci a dr dá razítko, že jsi tam byla.
Zaměstnavatel má zákonnou povinnost poskytnout ti pracovní volno na dobu nezbytně nutnou k vyšetření/ošetření, pokud toto nebylo možné podstoupit mimo pracovní dobu. Zítra zavolej MUDr. a domluv se s ní, zda můžeš dorazit mimo pracovní dobu, pokud to nepůjde a pozve tě na dobu, kdy máš směnu, oznam svému zaměstnavateli, že v souladu s ustanovením § 199 zákoníku práce žádáš o propustku za účelem lékařského vyšetření. Pokud by ti to neumožnil, chtěj to písemně s tím, že se obrátíš na inspektorát práce. On si to jistě rozmyslí...
A nemá tvoje dr. aspoň jednou týdně odpolední?