Ahoj holky, dnes jsem 19 dní po ovulaci- vím přesně, kdy ovu byla podle bolesti břicha. Minulý měsíc jsem měla 5 dni zpoždění. Tentokrát přišla na termín, ale místo 6-7 dní trvala 1,5 dne. Byla celkem silná, ale pak během hodiny jako když utne a nic. Ani špinění prostě nic. Testy jsem zkoušela a i naposledy včera ráno a negativní. Mam divný pocit v břiše, není mi úplně nejlíp a neskutečně se potim. A absolutně netuším, co se ve mě děje. Včera jsem to znovu dostala a "menstruace" trvala přesně hodinku. Byla zase celkem silná a po hodině jak když se mávne proutkem a byla pryč. Nenastalo ani špinění prostě najednou úplně čisto. 😁 večer jsem opravdu jen malinko růžově špinila, bylo to vidět ale jen na papíře. Tak říkám příteli, že to po szyku se většinou spustí, tak jsme zkoušeli a nic...
Vůbec nevím co s tím. Zkusím test znovu kolem víkendu, ale těhotná asi nebudu. Na gyndě jsem byla před 3 týdny a vše v pořádku a ani na utz nebyla vidět žádná cysta, takže tím to taky nebude... Antikoncepci neberu a praktikujeme přerušovanou soulož převážně 2x po sobě 😁 vím, že v takovém případě je přerušování zbytečné, ale na "ostro" chceme začít až po prázdninách a do té doby to necháme na přírodě 🤗
Děkuji všem za reakce 🌹
Děkuji všem za zkušenosti 🌹
Je mi 24, antikoncepci jsem vysadila na konci října a nikdy nebyl problém. Až minulý měsíc zpoždění 5 dní, potom návštěva dr. Na utz nic a vše bylo ok. Až doteď..Tak já nevím. Volat na gyndu? Nebo čekat co bude dál.
Nesejde, možná by to bylo lepší než to plánovat, počítat a upnout se na to a čekat kdy to vyjde. 😊
Taky jsi mohla potratit. Je to celkem bezne.
Ahoj. Taky to tak mam cyklus mám 28 dni + - 2 dny a menstruaci by jsem mela mit 5 dni ,ale dostanu menstruaci, dva dny mám normální, potom mi jako kdyby uplne skončí, pár dni vubec nekrvacim a potom se mi zase spusti a strašne dlouho spinim. Tehotná urcite nejsem, nestálo se mi to poprve, ale je to neprijemné. V léte mám jit na preventívku,tak to reknu gyn.
@martinahost když já ani nešpinim. Nepotřebuju ani vložky..Včera to fakt byl spis fliček na papíře a nic. Mě to prostě skončí úplně. 🤔
@martiniquest to mě taky napadlo, ale to bych odmenstruovala normálně ne?
Tak jsem zkoušela další test a zase negativní. Ani náznak ducha, nic. Tělo se mi prostě asi zbláznilo!🤔
@nikca94 Nemusi to tak byt. Prave ze muze dojit k odlouceni embrya a delozni vystelky, a pote uz jen spineni. Dalsi ms by pak prisla po sestinedeli.
Tak ja fakt nevím..včera večer jsem zase lehce špinila..Asi si zavolám na gyndu..
@nikca94 jak jsi dopadla?
@absintka19 nijak. Volala jsem tam a jelikož jsem tam byla před měsícem a utz i stěry byly ok tak ještě mám měsíc počkat a uvidím jestli dorazí.. Pokud by mě bolelo břicho tak mám přijít. Nic mi není jen poslední dny mě při sexu píchá pravý vaječník. Zkouším průběžně testy a všechny negativní. Podle kalendáře by měla ms dorazit za 13 dni tak uvidíme. 🤔
Ahoj, měla jsem normální menstrukaci do 20týdne těhotenství a dokonce i negativní testy co jsem si dělala když jsem měla divný pocit. Moje poslední menstruace byla 2x přerušovaná tak jsem pak navštívila gynekologa, zvláštně mi bublalo v břiše jako kdybych měla zánět vaječníku a řekl mi, že jsem ve 20tém týdnu. Nepíšeš svůj věk, ale může to být i hormonální porucha nebo nerovnováha, tak mi vysvětlili mojí situaci. Přehu hodně štěstí, jestli to bude hned nebo až po prázdninách, na tom už asi nesejde.