Ahoj holky, ráda bych poprosila o vaše zkušenosti v poovulačním období. Ovu jsem měla 4/2 (samo že jsme se snažili před i po....) a od pátku 6/2 mám žaludek na vodě, ať se najím nebo nenajím, do toho mne včera začla bolet záda v kříži a pobolívá mě podbřišek skoro jako na MS, jenže ta má přijít až 21/2. Jsem dva měsíce po vysazení HA a bohužel jsem ji brala tak dlouho, že si vůbec nepamatuju zda se takhle moje tělo před tím chovalo taky, ale tuším že na zvracení mi nikdy nebylo..... vím, že na závěry je příliš brzy zda je to těhu či ne.... ale stalo se tohle někomu z vás? Minulý měsíc mi MUDr léčil ukrutně bolestivou ovulaci jako zánět ATB ☹ ale ten průběh byl jiný po ovu než teď tak jsem z toho zmatená, protože nevím zda jít / nejít na squash, zda to může být jen hormonální divočina a nebo zda to může být vytoužené těhu...... achjo, .. děkuju za názory 🙂
mně bylo špatně od žaludku snad už druhý den 🙂 ne, kecám, nevím přesně kdy, ale dost brzo po a i zároveň před očekávanou MS. jsem hrozně citlivá. pár dní před ms mě bolel šíleně podbřišek a i záda a těhu to bylo