Po vysazení HA se nedostavila MS, jak jste to řešily?

nifisl
6. lis 2014

Ahoj, už přes 2 měsíce neberu HA (chceme se snažit o mimi). MS jsem měla jednou a kdoví jestli to vůbec byla MS ( 2 dny větší špinění a totál bez bolestí). Dnes jsem byla u doktorky a ta mi řekla, že moje vaječníky zatím spí (není známka žádné aktivity, prostě nic). Říkala, že když to do měsíce nedostanu mám přijít a budeme to řešit. Měl někdo podobný problém, jak jste ho řešili? Moc děkuji za rady ! 🙂

franerka
6. lis 2014

Ahoj.já to měla stejně.tři měsíce po vysazení HA ani ťuk.šla jsem k doktorovi a ten mi dal agolutin -vyvolávací injekci.po té ms přišla.teď se však léčím na pco ,protože ani pak se mi tělo nerozjelo.nechci strašit.třeba tvé tělo jen potřebuje více času a vše bude ok 🙂

lucina90
6. lis 2014

Taky jsem tu prirozenou ms měla za dlouhou dobu..asi až za 70 dní a je to normální. HA neberu skoro 2 roky a mám cyklus 29-32 dní. První měsíce budou nepravidelné.

evcann
7. lis 2014

@nifisl to, ze se jim kolikrat po vysazeni HA musi pomoct je normalni, ted jde o to jak jsi na tom ty, ja treba vedela, ze neco neni v poradku uz v 15 kdy jsem sama od sebe ms nikdy nedostala, jen s HA, a taky ze jo PCOS jak vysity :(, ale to holt ti fakt nezbyde nez pockat a pak popr. zacit resit proc to tak je, taky zalezi na tom kolik ti je,na tom u zensky v tomhle hodne zalezi

makak21
7. lis 2014

Já vždy po vysazení měla potíže s MS. Běžně jsem to dostávala po cca 3 měsících a většinou s pomocí vyvolávací injekce. Nasadila jsem od 1. dne MS kontryhelový čaj a krásně se mi cyklus srovnal. Sice nebyl z nejkratších (běžně těch 45 dní) ale fungovala jsem a i počala dítko 🙂 hodně štěstí 🙂

luciestancova
23. bře 2015

Já řeším tento problém ted.. v prosinci jsem vysadila HA, menstruace se v lednu dostavila celkem na očekávaný termín, v únoru také tak a v březnu nic.. Těhotenský test negativní. Zítra razím k lékaři 🙂