Po revizi přišly 2 menstruace normálně, 3. nedorazila

verusch
31. kvě 2017

Ahoj mam dotaz jeto 3 mesice od revize prvni 2 ms přišli normalne 3 nedorazila zatim mam 14 dni zpoždění dnes (teda uz vcera) po sexu bylo spineni myslela jsem ze se rozjela ms ale tampon cisty mela jste to nektera nekdy?☹

bledulka84
1. čer 2017

A tehu test sis delala?

verusch
autor
1. čer 2017

@bledulka84 ANO v nedeli negativni

zabec
1. čer 2017

@verusch ano, mela jsem to velmi podobne, prvni 2 po revizi dorazily bez problémů jako vzdy po 28 dnech a pak se mi najednou rozhazel cyklus, cykly byly anovulacni a trvaly pres 35 dni, tt negativni, dala jsem telu cas, pila kontryhel a malinik, jedla macu a po 3 cyklech se to zase srovnalo zpatky. Osobne jsem rikala, ze udelam cokoli, ale na injekci jsem jit nechtela, myslim, ze po potratu ma telo i tak dost co delat samo se sebou...

bledulka84
1. čer 2017

@verusch tak bych to prikladala bud na vrub jeste rozhazenym hormonum a nebo byla ovulace pozdeji a tehu ses, ale v nedeli to na testu jeste nemuselo byt videt. Mozne je vse, dej tomu jeste par dni a uvidis, jak to dopadne.

verusch
autor
1. čer 2017

@bledulka84
@zabec Děvčata díky dnes se končně ms po 41 dnech rozjela asi tomu pomohlo "štouchnuti"🙂
@zabec myslíš že bude anovulační tento cyklus ? jak jsi to poznala že byl anovulacni čaj kontryhelovy jsme pil apravě tento ms a myslím že je možné že se mi právě zpozdila ms kvůli tomu ...nevím zda tedka pit nebo ne ...byla jsem tak rada že po revizi přišla ms hned po šesti neděli a další za 28 dnu druha za 26 rikala jsem si konečně kratké cykli (mivala jsem před otěhotnenim 37 dnu) tak ted nevím co mě čeká ..:/ tak radi bychom chtěli už miminko ...:/

yerry
1. čer 2017

@verusch po první revizi mi to hodilo jak se tomu zachtělo ... A tak jsem si po třech divný MŠ zašla do lékárny a koupila si ženský čaj Livie.... Další MŠ dorazila jak měla, a byla úplně normální a další už nedorazila a byla jsem znovu těhu....

zabec
1. čer 2017

@verusch merim si bazalni teplotu a nebyly na krivce poklesy jako pred ovulaci, navic pri ovulaci me vzdy píchalo v podbrisku, a ty dlouhe cykly nic. Zkus tentokrat pit kontryhel jen do ovulace nebo to stridej s tim malinikem 😉. Za sebe muzu doporucit tu macu, pritel ji pije uz 3 mesic kvuli nervum, ja ji zacala pit tento mesic a zda se, ze se zadarilo, ms zatim neprisla a graf bazalni teploty skoro ukazkovy 🙂