Po proběhlém potratu injekce a kapky, pomohly vám?

snezenka123
8. led 2018

Ahojky, ve čtvrtek mi byli dány prášky na vypuzení nevyvíjejícího se miminka, nechtěla jsem na revizi...dnes na ko utz byla v děloze krev,těh.tkáně už ne.
Píchli mi injekci, a dali kapky, za týden jdu na ko utz a když bude v děloze stále krev, budu muset stejně na kyretáž☹
Pomohly vám ty kapky? mě akorát bolí břicho, ale krvácím pořád stejně jako před podáním injekce, a užíváním kapek...

hani1234
8. led 2018

To je mi líto:(( Letos mám za sebou 2 spontánní potraty. Ani jednou jsem nebyla na revizi, vždycky mi pomohly bylinky , tedy alespoň si to myslím .. Doporučuji pit sporýš spolu se zázvorem, hřebíčkem.. Udělat alespoň litr a popíjet po cely den. Přeji, ať je brzo vše v pořádku a nebudeš muset na zákrok .

hani1234
8. led 2018

A ještě chci dodat , ze já si stále trvala na svém a revizi jsem odmítala . Nechala jsem proběhnout ms a tělo se s tím krásně vypořádalo . A samozřejmě jsem pila i ty bylinky , kt podpořily i srovnání cyklu ..

snezenka123
autor
8. led 2018

@hani1234 děkuju moc,...já než jsem dostala ty prášky jsem pila čaj z řebříčku, šalvěje..dobromyslu, majoránky..ale stejně to potrat nevyvolalo...koupila jsem si i kontryhel..ale tam se bojím kontraindikace...staví krvácení, tak se bojím, aby mi to spíš nezastavil, to čištění...v lékárně mi řekli, že by neměl uškodit

macek332
8. led 2018

@snezenka123, Ahoj, je mi ľúto, čo ťa postihlo.. ja mám za sebou zamlklé tehotenstvo a potratila som po tabletke presne na Vianoce. Ja idem na kontrolný ultrazvuk až pozajtra, tj. po viac ako dvoch týždňocho po potrate a ešte stále slabo špiním. Takže sa mi zdá, že je ešte príliš skoro na to, aby si sa celá vyčistila. Snáď bude všetko v poriadku. Držím palce. Inak teda s kvapkami skúsenosti nemám.