Ahoj holky, mám jeden intimní dotaz 😁 jsem skoro čtyři týdny po porodu, očistky už nemám, občas slabá krev ale k dotazu.. Mám pocit nepříjemného zápachu, je to po porodu normální? Už si nepamatuju jestli to tak bylo i u prvního porodu 🙈
Ano, myslím, ze je to normální. Měla jsem to po obou porodech. Ale brzy se všechno vrátilo k normálu. 😊
Ani
Hele, pokdu je tam stále ještě občasné krvácení, tak se ty cesty furt dočišťují... takže je to nepříjemný, ale pravděpodobně v pořádku.
Asi záleží, jaký zápach to je. Pokud jakoby sladký, nech se zkontrolovat - u mě se tak projevila infekce (ale teda mnohem dřív).
Měla jsem to take,asi je to normální,měla jsem i nástřih stačilo se trochu zapařit a bylo to jedno k druhému.... očistky do toho se hojilo poranění... Nejlepsi bylo větrat,jenže to pri ocistkach úplně nejde furt....vydrz vše se srovná popřípadě konzultovat s doktorem
Možná ti zůstal v děloze kousek placenty. Zjistí Mudr na prohlídce v šestinedělí. Nebo to s ním konzultuj už nyní.
jooo je, taky mě to s odstupem prekvapilo, časem to přešlo 👍😉
Stává se to vlivem hormonů, až se všechno trochu ustálí, mělo by to vymizet 🙂
U prvního porodu jsem to tak měla. Zápach ani nevím jak bych to prirovnala, něco jako po rybině als smrdelo to tak 10x víc. Žádný zánět, mykozu atd jsem neměla, jen ten zápach. A ten zápach byl hned po porodu, když odchazely očistky a trvalo to cca 8 týdnů. Na kontrole na gynde jsem byla, dělala i ster a nic nevyšlo.
Po druhém porodu jsem nic takového neměla.