Zdravím. Potřebuji poradit
Skoro po každé menstruaci asi po týdnu po te mě picha asi od pravého vaječníků k boku.
Není to velká bolest ale nepříjemná
2 roky neberu antikoncepci. Chceme mimčo ale nedari se.
Nikdy jsme to píchání neměla až pár měsíců
Jsme v cizině a je to složitější vyhledat gynekologa. Vždy MW to přestane ale nyni píchání mám již pár dní
Co to může být? Test jsem si dělala 2 krát těhotná asi tedy nejsem. Děkuji za jakou koliv radu Darina
Taky jsem si to myslel ale.jestli mám plasit deKuju moc. A jak dlouho asi trvá je to takové nepříjemné a když jsem v cizině tak se bojím atd. Mám to už tak 4 dny 5 není to moc? Ale vždy práva strana i při menstruaci mě vždy bolí pravý vajecnik. DeKuju moc 😉
no uvolnění trvá chvíli, ale pak, jak prasne ta folikula, uvolní se tekutina, ve který bylo vajíčko, a ta může několik dní dráždit okolní orgány, než se vstřebá...mam to každej měsíc a dobrý🙂
@zuzinka6
Aha ok mě to dcl poboliva víc při pohybu už mi to i vadí docela
Ja to snad minuly měsíc tamhle necítila neví...ale už sem mi to ozývá právě asi půl roku nějak od zimy. Když jsem měla antikoncepci tak nic ani po vysazení a najednou Toťo tak jsem byla v šoku
Tak Hlavme jestli je to ok Taky ze muzeme pracovat na mimcu 😉 děkuji moc za odpověď zlata
@daaram Antikoncepce zamezí dozrávání vajíčka, takže zabrání i uvolnění...po vysazení tedy logicky dochází k ovulaci, pokud je vše v pořádku... Já zas dřív nikdy tohle nepociťovala, až posledních pár let (je mi 30, mám 8mi letou dceru). Čim jsem starší, přijde mi i, že mám daleko váraznější PMS, ovulaci apod...víc na sobě vnímam hormonální výkyvy...
@zuzinka6
Ano presne tak. Při antikoncepci jsem nic necítila a. Také je.mi právě 30 ale na mimčo čekáme a také mi přijde že na sobě pozoruji daleko víc než před 10 lety
Tak snad je vše ok a zajedu si na gynekolo.az v Cr radši.
Ráda bych měla už mimčo ale zatím nic tak nevím zda je to dlouho dobou antikoncepcí ale budu se muset už poradit... Děkuji za odpověď 😉
Děvčata ozývám se po dlouhé době s novinkou. Že jsem Konečně těhotná. Skoro na konci 3 TIHO měsíce ale čeká mě teprv ultrazvuk za týden. Protože žijí v anglii mají to tu jinak
Ještě jsem nebyla na žádném vyšetření jen krev a moč.
Ale chci se zeptat kdy je asi vidět už více břicho mě přijde že moc nemám břicho jestli je vše ok. Mám strach když nevím co mě čeká.
Mám ho malinko vypoukle hlavně po jídle haha
Tak nevím deKuju za rady papaa
Já myslím, že to je ovulace🙂