Po čem se vám podařilo po dlouhém snažení otěhotnět?

ajule90
18. led 2017

Ahoj holky,jdu si k vam pro radu... Uz se 5 let snazime o miminko ... Nejdriv sem chodila do Sanusu v HK kde sem podstoupila laparoskopii a 3x IUI bohuzel neuspesne .Pak jsme presli do Arlety do Kostelce n.Orl. a odtamtud sme odesli po par navstevach pan doktor se k pacientkam chova jak kdyby byly kus hadru. Znama mi doporucila Gennet v Praze tak ted dojizdime tam. Pritel byl na spermiogramu a ma ho v pohode az na to,ze ma mene spermii nez by melo byt ( a byt nejakych 15ml a on ma 10)pak jsme byli na genetice na te mi prisli na to ,ze mam nejaky bod X uplne v norme a jeste ,ze se chudokrevna tak i doktor predepsal zelezo tak zobu 🙂 Jinak u nas zadny problem neni. V| unoru me ceka proplach vejcovodu...Od prosince sem mela strasne nepravidelnou MS par dni sem to mela pak nic nebo sem to mela treba 3 tydny tak mi dr.predepsal nothetisteron tak uz mam pokoj 🙂 Zacala sem pit 2x denne kotryhel a mam jerab ptaci. Poradily by ste mi prosim jeste neco zaruceneho po ce se vam podarilo po dlouhem snazeni otehotet? Byliny apod.... moc dekuji za odpovedi❤🙂

ladako
18. led 2017

Zkus hormonalni jogu, je dobra i na zklidneni tebe samotne a odpoutas se od neustaleho mysleni na otehotneni a ma k nemu pomoci.

absintka19
18. led 2017

@ajule90 zase se nepreplacej vitaminama, to ti spise uskodi 🙂 my jsme sli do ivf+icsi tedy um.opl.s vyberem spermii jelikoz genetika, imuno a vse kolem bylo OK. A povedlo se.

ajule90
autor
18. led 2017

@ladako u nas bohuzel nic takoveho v okoli neni .. musela bych dojizdet 70 km a jelikoz nemam ridicak tak je to pro me bohuzel nerealne :(

pet359
18. led 2017

@ajule90 zkus mrknout na bylinne kapky Gynex..

ajule90
autor
18. led 2017

ty jsem zkusila a nic :(

jade85
18. led 2017

@ajule90 na tu hormonalni jogu muzes jit treba na intenzivni vikendovy workshop, kde se to dulezite naucis a pak cvicit doma. Za me je to dobra alternativa k zobani vitaminu a hormonu a slysela jsem na to same pozitivni ohlasy. Drzim palce! 🙂

ladako
18. led 2017

@ajule90 jde o dvoudenni kurz, kde se naucis sestavu cviku a pak si cvicis doma sama. V UL je ten kurz docela casto,nevim odkud jsi.

hope09
18. led 2017

Mohla bys zkusit cvičení podle paní Mojžíšové a na vylepšení sperma je dobrý medvědí česnek. Jestli už stejně jezdíte do Prahy, tak zkus kouknout na www.1materskecentrum.cz a poradit se s paní Kopřivovou.

ajule90
autor
18. led 2017

@hope09 a s cim mi pani pomuze ? ona cvici tu Mojzisovku ?

hope09
18. led 2017

@ajule90 Pokusí se najít příčinu proč se nedaří. A pak to řeší cvičením, bylinkami, rehabilitací u fyzioterapeuta.. atd. Mně třeba zjistila, že mám mimo jiného zrotovanou pánev.

absintka19
18. led 2017

@ajule90 uprimne na tyto veci neverim a prijde mi to skoda penez...lekar je urcite vic...

pet359
18. led 2017

@absintka19 a to by ses nekdy divila 😉 nekdy dobry fyzioterapeut dokaze zazraky 😉 i tam, kde jsou doktori zaslepeni, nebo se jim nechce nebo nevim, jak ten jejich pristup nazvat 😀

ajule90
autor
18. led 2017

@hope09 a jak se to resilo dal ? si tehotna? nebo mas uz mimco ?

netopejr
18. led 2017

@absintka19 Na co nevěříš? Na metodu Mojžíšové?
To jasna technická věc,žádný kouzla a cary.
Myslíš,ze je to min, protože na to přišla fyzioterapeutka pri praxi, a ne doktor laboratorně?
Ono ue to zas díky tomu ověřené.
Je to zcela bezpecne, be z jakéhokoli rizika a vdlejwich ucinku.
Nezasahuje to do hormonálního systemu chemicky, do reprodukčního mechanicky...
Kdyby nic jiného,nprewtanou ji bolet záda.
Dobrý fyzioterapeut je tisíckrát vic. Meksr navrhuje neefektivni metody pd magnetu po operacibpatere tam, kde dobry fyzioterpeut clovka rozchodi az tak, ze operace neni třeba.
Ruce líbat.

absintka19
18. led 2017

@netopejr na hormonalni jogu neverim 🙂 fyzioterapeuta mam a je skvely.

netopejr
18. led 2017

@absintka19, OMLUVA, 🌹 pardon.

netopejr
18. led 2017

@absintka19 Hormonální nevím,ale jóga úze byt nebezpecna, ja zas nevěřím na ty jejich semináře, když tam chtějí potvezeni o HIV negat.

hope09
18. led 2017

@ajule90 Fyzioterapeutka mne odblokovala, cvičila jsem, pila jsem čaj já i manžel (každý jiné bylinky).. současně mi endokrinoložka srovnala štítnou žlázu (lehce snížená funkce) a paní Kopřivová mně poslala i na lékařské testy do Motola. V měsíci, kdy mi zkoušeli průchodnost vaječníků jsem otěhotněla, termín mám za tři týdny 🙂 Myslím, že to bylo všechno dohromady, že to konečně klaplo. Tělo bylo prostě celkově trochu rozhozený..

ladako
19. led 2017

@netopejr ja jsem teda zadny potvrzeni mit nemusela a neprijde mi na hormonalni joze nic spatny,je to proste cviceni,nerikam,ze urcite pomuze,ale za zkousku to stoji.

cholitto
19. led 2017

Já cvičila Mojzisovu metodu, chodila i k fyzioterapeutce a pila bylinky přesně určené k této metodě. Pak jsem si ještě měřila BT. Podařilo se nám za 4 měsíce 🙂 Doporučuji vyzkoušet!

skit
20. led 2017

Ja na mojzisovku nedam dopustit. Byla to moje posledni nadeje pred adopci. Po 4,5 letech jsem tehotna. Zkousela jsem kde co, cinskou medicinu, bachovky, bylinky, lecitele, iui, ivf, lazne.... V lete jsem si koupila drmek, kapky, kapaji se pod jazyk, i kdyz se to na obalu nepise, protoze, eu ho neschvalil.drmek mi krasne srovnal pms, ms nebyla bolestiva, byl to pro mne zazrak prezit bez ibalginu. V zari jsem zacla chodit k fyzio na mojzisovku, rovnala a odblokovavala mi kostrc a zada. Ze mam kostrc stocenou do leva, tudiz tato strana nemuze byt plne funkcni. Take jsem zacla cvicit pilates, kde jsem citila jak zadove svalstvo mam povoleny. Cvicila jsem poctive kazdy den a zároveň jsem si dopravala dobre cervene vino. V listopadu, kdy jsem zacala pri cviceni usinat a vino ee mi zdalo silnejsi nez obvykle, jsem nasla pozitivni test😉

ajule90
autor
20. led 2017

ja piju na srovnani MS kontryhel a kapu si jerab ptaci...co je to prosim to pilates to me taky ukaze fizio ? dekuji
@skit

ppkk
27. led 2017

Ahoj, aktuální zkušenost - hormonální jógu jsem se učila sama dle knížky, pak jsem byla na jedné soukromé lekci u instruktorky, abych se ujistila, že cvičím dobře. Otěhotněla jsem do 3 měsíců a čekám dvojvaječná dvojčata 🙂 Takže pozor, opravdu to na ovulaci funguje až moc dobře 🙂
Jinak s bylinkami bych doporučila opatrnost - např. Estrozin mi pěkně srovnal cyklus, ale myslím, že jsem neovulovala. Pití kontryhelu, jeřáb apod. mi naopak cyklus pěkně rozházelo...

skit
29. led 2017

pilates je pomale cviceni, hlavne pro panevni dno a zada...jsou dvd, knizky a urcite cviceni v tvem okruhu bydliste

janakolikova
12. dub 2022

Já vyzkoušela řadu přírodních přípravků (gynex, drmek, kontryhel,...), i radu nemyslet na to a nakonec se zadařilo po 9 měsících ani nevím, jak. Jediné, co jsem brala v poslední době pravidelně byl Inofolic, jestli to pomohlo, těžko říct. Ale je pravda, že v začátcích snažení jsem řešila i jiné problémy a myslím, že určitě pomohlo, že jsem se psychicky uklidnila. Zároveň jsem poslední měsíce sledovala ovulaci ovulačními testy a i vědomí, že mi tělo funguje jak má, mi možná pomohlo. Jen bych chtěla podotknout, že první dítě se podařilo takřka hned, proto jsem už po pár měsících začala být dost nervní.