Zdravím, předminulý čtvrtek jsem měla dostat menstruaci, jelikož jsem dva dny před ní byla nemocná (vysoké horečky, zvracení) dostala jsem antibiotika (penicilin). Ve čtvrtek jsem antibiotika dobrala a najednou jsem měla bilkovy vytok. Včera k večeru mne začalo strašně bolet břicho, dnes už to přešlo a bilkovy vytok zmizel. Já osobně mívám ovulaci pravidelnou a bezbolestnou. Teď je to poprvé co mě bylo zle, má někdo podobný zkušenosti? Měřím si i bt. Celou ovulaci jsem měla 37.1 ale včera mě pobolívala hlava a měla sem bt. 38 stupňů. Co jsem tak četla někdo píše, že ke konci ovulace má klesat, někdo zase že stoupat.
Celou ovulaci? Ovulace je okamžik. A bt během nemoci je opravdu ne směrodatná, natož 38. Bt na konci cyklu opravdu v běžném cyklu klesá,nebo klesne rychle a přijde MS.
@antoninka merit BT pri nemoci je nesmyslne, protoze hodnoty jsou nerealne, takze BT se ted vubec nerid. Antibiotika celkove rozhazuji cyklus, vytok muze znacit ovu, ale i zanet, protoze je to po ATB celkem casty jev. Prvotni je se uzdravit, a nechat se zkontrolovat po dobrani ATB, jak u obvodaka, tak u gynekologa kvuli pripadnemu zanetu.