Po Agolutinu velmi slabá menstruace, je to normální?

no_title
13. únor 2016

Ahoj holky,
jelikož jsem nenašla žádné podobné téma tady na MK ani nikde na netu, ráda bych se zeptala, jestli je po Agolutinu normální mít velmi, velmi slabou MS? Měla jsem teď druhou injekci Agolutinu (ne, že by první nezabrala, jen mi opět nenajel cyklus), v prosinci první, dostala jsem "to" za 5 dní po injekci, ale velmi slabě. Tak 2 dny se daly označit jako menstruace (množstvím tak na 1 s odřenýma ušima na 2 vložky denně) a 2 dny špinění. Teď jsem šla na únorovou vyvolávačku a opět to samé. Nevím, co si o tom mám myslet a zda tohle vůbec můžu označit v kalendáři pro doktorku jako MS... Mívala jsem "to" vždycky hodně silné, bez ibalginu jsem se neobešla 3 dny, teď bolest vůbec žádná... Nějak to nechápu... Stalo se to někomu? Nebo je to po tom Agolutinu normální?

nina8888
17. únor 2016

Dobrý den som na tom podobne myslim ze je to tym ze neni poradna vystelka delohy ... mam s tym agolutinem taky blbe skusenosti ale bez ni mi moc ms nepride ... a ted som mala agolutin 5 den po injekcii som to dostala a ale jen jeden den trochu krve a pak občas spineni počas 3 dní nic víc..... takze asi jo. po prve po agolutine som to mala taky na 5 den a taky jen 3 dni trochuu krve a pak po 8 dne mi to doslo znovu a silné .... takze to blbo aj s injekcii...

ilonar
17. únor 2016

U me to same. V listopadu revize zamlkle tehu,po Vanocich vyvolavacka,za pet dni Ms-tri dny spineni. Dnes opet vyvolavacka. Bohuzel to nechce po revizi naskocit ☹

nina8888
17. únor 2016

Mne cyklus vubec nezaskočil nikdy takze :-/ i prvy syn je obrovská náhoda ostala som tehu po vysadeni prášku po6letech a vubec som nemela menzes 2mesice a zustala tehu.. Snad se i ted stane nejaky zazrak. Drzim vam palce
@ilonar

no_title
autor
18. únor 2016

@nina8888 Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, možná je to fakt normální. Já taky nemám cyklus vůbec pokud mi není podán nějaký lék. Jinak, ta injekce Agolutinu je prý tzv. progestronový test, kde se ověřuje, že žena má dostatek estrogenu. Bez dostatku estrogenu by to totiž žena nedostala vůbec ani po injekci. Já jsem teď byla na hormonálním profilu a estriadol mi vyšel sice v normě, ale na hranici (norma je od 110 - 330 a já mám 110,8)...tak možná to je příčina, proč to mám tak slabé...

nina8888
18. únor 2016

No mne bol robeny taky hormonální profil ale nic špatného kromě štítné žlázy na nem nebylo tak nevim nic dr nerikal....tak zitra du na utz tak sem potom napisem ci mi neco dozralo alebo ne 🙂