PMS od ovulace do menstruace jsem totálně nepoužitelná. Jak si pomoci?

monik111
19. pro 2020

Holky, jsem tu pro rady. Asi pul roku trpim nejspise timto syndromem. Od ovulace az do ms me trapi bolesti zad, bricha, jsem nafoukla, vsechno me boli, strida se zacpa s prujmem. Nevydrzim sedet, lezet a vlastne ani nic delat😪. Hledala jsem na netu a narazila na PMS. Po precteni by bylo jasne, ze to bude nejspis i muj novej kamos.
Poradte co Vam pomaha, ulevi nebo jak se s tim perete Vy. V unoru jdu na prevenci na gyndu, tak se urco zeptam, ale budu rada i za vase rady, zkusenosti a tipy, jak si trochu pomoci🙏
Jinak krasne Vanoce a do Noveho roky jen to nejlepsi🎄
A dekuji za pripadne odpovedi😊

klea81
19. pro 2020

@monik111 a štítnou žlázu máš v pořádku? zda se mi to síla jenom na PMS ☺️

michaelarousova
19. pro 2020

@monik111 mam to same vice mene cely mesic ☺️Nekdy je lepe nekdy hur...ja zkusila gynex a myslim ze na par mesicu pomohl ale urcite ne na 100%..

monik111
autor
19. pro 2020

@klea81 zlaza je dobra, krev mi bral v lete. No je to mszec. Ale fakt jen tech 14 dni od ovulky do menstr. Jsem privna i sama sobe🤦‍♀️🙈

monik111
autor
19. pro 2020

@michaelarousova tak to je des😪ja to mam vicemene jen od te ovulky. A i to me stve. Diky ta tip, urco zkusim🍀

meronym
19. pro 2020

@monik111 Tak to je v podstate polovina casu cely produktivny vek, to neni malo.

terka80
19. pro 2020

@monik111 zkus drmek me pomohl

zlesaakapradi
19. pro 2020

Nepomohlo mi nic, ted mam predepsanou antikoncepci, kterou jsem uz brat nechtela, vyzkousim, protoze jinak se to neda, pak zkusim jeste telisko...