Ahoj, najdu tu někoho kdo trpí PMS? A co vám na to pomáhá/pomohlo? Já jsem protivná sama sobě, rvu na děti, na muže. Všichni ne vytaci…. Takový to, ze te vytočí sebemenší blbost. Což teď před Vánoci, kdy se se vším finišuje, je fakt lahůdka. Prosím nějaký tip/trik co s tím? 🙏
Hlásím se do klubu. Zrovna ho taky mám. Nejvíce mi na ty nervy pomáhá více odpočívat, ale se 3 dětmi se to moc nedá. To je tak jediné, co pomáhá.
Smířit se s tím. Mě taky serou všichni a všechno 😁
Víc hořčíku
Znám, opakovaně to řeším už 5let na gynde a jediné řešení je prý antikoncepce. U mě jsou fyzické projevy ( několik dni nespím, bolesti hlavy, nesnesu hodinky/ prstýnky, bolí mě pomalu i objetí od dítěte) do toho jsem téměř na rozvod s manzelem, depresivní pocity. Zkouším teď L-tryptofan alespoň na ty psychické problémy a o chlup lepší. Jinak jsem brala Gynex, homeopatika, CBD, papulkovy olej… téměř vše přírodní ale nic z toho nepomohlo.
Zkusila bych Mastodynon, ten má konkrétně na PMS.
Pripichnu se s dovolením, po porodu je to naprostá silenost, nikdy jsem to nezazila, ale ted tonje masakr a nejhorší je,ze jsem zjistila ze to mam i kolem ovulace a pak pred MS a na začátku, takže jako jestli jsem klidná 14 dni v měsíci tak hodně 😁