Plodnost muže s 1 varletem, máte zkušenost?

karlovac
28. zář 2014

Chci se zeptat všech kdo má druhou polovičku s 1 varletem-slyšela jsem ,že tito muži mají kolikrát větší plodnost a chuť na sex něž muži s klasickými 2 varlaty. Jaké máte zkušennosti Vy? Šly jste raději na spermiogram před početím?

karlovac
autor
28. zář 2014

nikdo nemáte zkušennost?

petronelka20
28. zář 2014

Můj švagr má jen jedno a mají se ségrou dvě děti, neteř počali asi dva roky po chemo a to jim doktoři tvrdili, že se jim to povede nejdříve za 5 let nebo nikdy, zkoušeli umělé a tose jim nepovedlo a asi za půl roku to šlo přirozeně, synovec se jim narodil také přirozeně o dva roky později a to se ani nijak nesnažili, nechali tomu volný průběh. Být tebou, tak to normálně zkouším a pokud se vám do oka nepodaří, tak bych na spermiogram došla.

lejla29
29. zář 2014

Kamarád byl na operaci asi ve věku 25 let. Teď mu je přes třicet a jelikož se snaží o mimi, tak šel na spermiogram, bál se že po chemo nebude moci mít děti, má taky pouze jedno varle. A světe div se má 60mil spermií a má prý ukázkový spermiogram. I doktoři se divili, že takhle dobrý spermiogram dlouho neviděli. Naopak můj přítel je zdraví, nikdy mu nic nebylo a nemá téměř žádné spermie. Je to nespravedlivé....ha,ha,ha 😀

robertuska1998
13. pro 2016

Můj snoubenec má taky jedno varle jo je to pravda chcou víc sex než normální chlap :D ale na ten spermiogram byste měly jít ať víte co ajak

monasek84
14. pro 2016

Tak spis bych se zeptala z druhe strany, jaky je duvod ze ma jen jedno. Je rozdil jestli mu ho odebrali v detsvti, v dospelosti, nebo jestli tam vubec nebylo, nebo jestli zakrnelo atd. To druhe je normalni velikosti?

robertuska1998
14. pro 2016

dostal kilu a to varle mu šlo do břicha

svdave
30. pro 2017

Můj současný přítel má taky od dětství jednu kouly. Prý kvůli kýle. Jsme spolu 10 let. Před ním jsem měla dva přítele, kteří měli obě "koule", nebylo to vůbec špatné. Ale nikdy nestříkali tak jak současný přítel s jednou "koulí". Je to fakt boží vidět chlapa takto stříkat.