Plastická operace. Má někdo zkušenost s plastikou prsou?

barca183
2. led 2021

Dobrý den , má tu některá z vás zkušenosti s plastikou prsou ? Konkrétně myslím úpravu prsou zmenšení a upravení tvaru. Jak jste s tím případně spokojené a jaké jsou ceny . Po druhém miminku o ní budu určitě uvažovat. Už teď jsem nešťastná z toho jaké mám prsa po synovi. Děkuji za jakékoliv informace

wladimira
2. led 2021

@barca183 já mám klasickou plastiku prsou s implantáty,ty chceš jen modelaci bez implantátů moc se to nedoporučuje pač ten tvar není moc pěkný jako na tvoje praní ti to udělají cena je od 50-60tis co se častěji dela je ze ti zmenší tvoje prsa a ještě ti tam daji implantát aby to prso hezky drželo tvar to už je od 80tis a výše

barca183
autor
2. led 2021

@wladimira děkuji za odpověď. Právě že těmi implantáty si nejsem jistá chtěla jsem mít prsa přírodní jen aby mi je zmenšili a upravili tvar. :( Je mi 23 let v květnu se mi narodí druhé dítko a ty prsa už mám teď strašné. Z velikosti B jsem skoro na velikosti D , kdykoliv se ohnu vše vypadne z podprsenky ven 😭

wladimira
2. led 2021

@barca183 je dobre si domluvit konzultaci s doktorem a on vám pořadí jsou to profici 😉 takže nemějte strach určitě vám moc dobře pořadí a vy budete spokojena

zelenaesmolda
2. led 2021

@barca183 a mas dobre sedici podprdu?Spousta zen nosi spatne cislo a ani o tom nevi

barca183
autor
2. led 2021

@wladimira a mohu se zeptat kde jste byla na plastice?

barca183
autor
2. led 2021

@zelenaesmolda ano mám , podprsenek jsem vyzkoušela strašně moc. Nyní mám padnoucí i pohodlnou ale stejně prostě se ohnu a vše ven :(

gryfis
2. led 2021

@barca183 existují i pohodlné polosportovní podprsenky a z těch fakt nic nevypadne..

martulka88
2. led 2021

@barca183 Já nemám plastiku, ale co se týče velkých prs - mám 90H. Určitě si dojdi do butiku, kde poradí s výběrem. U správně padnoucí podprsenky prsa nevypadnou 🙂 Mně je 32 a ač čekám první dítko - původně prsa 85F, tak prsa mám hodně vytahané a to kupuji kvalitní podprsenky již od 20 let. Ale gravitace je hold proti mě. Naštěstí mužovi to nevadí, ale já se necítím pohodlně, když bradavky jsou níže, než by měly být.

cuuza
2. led 2021

@barca183 Bohužel musím souhlasit s názorem holek, z padnoucí podprsenky prsa nevypadnou.

ivetkakr
2. led 2021

Já jsem moc chtěla mít plastiku do 30,to mi bude teď v březnu a vypadá to ze minimálně do příští zimy budu kojit,takže to nedopadne,ale potom chci řešit plastiku přes pojišťovnu... proste nemám 100tis na plastiku. Prsa mam 75H a mam je u pupku 🤮 nesnáším je a stydím se i před manželem...

aronek
3. led 2021

Ahoj, hlásím se k těm, který tento zákrok plánuji. Dokonce jsem kvůli tomu přestala před týdnem kojit. Prostě už nemůžu. Vlastní prsa mně dusí. Spím se třemi polštáři a stejně se nevyspím. Vždycky jsem měla velká prsa, ale co mám teď je hrůza. Mám celkem čtyři děti. První jsem kojila rok a půl, druhé tři a půl, třetí tři a půl a z toho skoro dva roky v tandemu se čtvrtou. Poslední přes dva roky. Teď mám obrovská prsa v pase a nepobere je ani největší podprsenka 🙂 Takže musím zjistit jak dlouho po dokojení jde operce a jdu do ní. Loni jsem odchodila rehabilitace na záda a bylo mi řečeno, že s touhle zátěží to stejně na dlouho nepomůže. Doufám, že něco zaplatí pojišťovna, ale i kdyby ne, tak do toho jdu.

unicorna
4. led 2021
Uživatel unicorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od unicorna.

Ahoj osobně jsem na takové operaci nebyla ale co jsem tak hledala na internetu tak ji dělají na týhle klinice https://www.premier-clinic.cz/ mají to tam dobře popsána jen to není zrovna nejlevnější záležitost. Ale nějaké peníze mám našetřené už jsem taky po 2 dítěti a dlouho jsem kojila tak taky uvažuju o nějaké menší a lehké úpravě prsou.

kackacerm
4. led 2021

Přidejte se na FB do skupiny Augumentace a modelace prsou - rady, typy, zkušenosti. Tam se dozvíte nejvíc.

pinkyy
4. led 2021

Tech klinik je v Praze spousta, ceny se podle me pohybuji tak nak stejne. Pokud ale budes chtit prsa na pojistovnu, nemuzes jit do soukrome kliniky, ale do nemocnice, napr. plastika Bulovka nebo Vinohrady, samozrejme to musi posoudit lekar. Ja takhle resim bricho, ale obavam se, ze me ho pojistovna neproplati, takze setrim 😀

elencze
4. led 2021

Ahoj, hlavně dobře vybírej. Sama plastiku nemám, ale pracuji jako překladatelka/tlumočník a už dvakrát jsem řešila s polskými klientkami reklamaci plastiky, co se moc nepovedla. Navíc mě osobně vyděsilo množství komplikací, před nimiž je varují na konzultačních schůzkách, které jsem taky tlumočila.

kontelka
18. led 2021

@barca183 Měla jsem velký rozdíl ve velikosti prsou, tak jsem šla na zmenšení jednoho a modelaci obou. Bohužel jsem asi špatný kus, ale v polovině prsou jsem ztratila citlivost, teď je to 6 let od operace a v místě jizvy na jedné straně mám obrovskou pigmentovou skvrnu, do toho mi prsa po těch letech hodně spadla, mám je povolené a nemůžu najít ani padnoucí podprsenku. Určitě jsem jedna z xxxx lidí, kterým to dopadlo špatně, takže odrazovat nebudu, jen je důležité rizika vědět