Ahoj,
Zrovna som dobrala antikoncepčné tabletky. V sobotu som mala brať poslednú a potom tie 4 placebá, ale keďže aj pri tabletkách ma dosť bolieva brucho tak som ukončila tabletky v stredu s tým, že už nič brať nebudem a pretrpím si menzes cez víkend, počítala som tak že som ho mala dostať včera alebo dneska. A zatial nič, ale predpokladám, že tehotná zatial nebudem, keďže do teraz som ich brala pravidelne každý deň v tú istú hodinu. Može to byť len rozhodenie s toho že som tie dve posledné vynechala?
Druhá vec je, že teda plánujeme z priatelom miminko a ja mám gynekologyčku ktorú som zohnala narýchlo. Zatial som u nej bola raz a jeto už staršia doktorka, ktorá ešte píše na písacom stroji a nemá v ordinácii ani sono, na čo je dosť zlých recenzií na internete a niektoré ženy sa dokonca domnievajú, že vďaka nedostatočnej starostlivosti potratili alebo im neboli zistené nejaké problémy, takže sa dosť bojím toho žeby som tam mala prísť s tým že som tehotná a ona by mi len vzala krv. Netuším ako to má vlastne prebiehať a ani či by ma potom poslala niekam na sono.
Dá sa prípadne zájsť do nemocnice s tým, že som tehotná a moja doktorka nemá také prostriedky, žeby mi tam to sono spravili ? Kolegyne v práci vedia, že plánujem a skúšali sa pýtať svojich gynekológov ale nikto neberie.
Ešte tak mimo som sa chcela spýtať dajú sa tu mazať príspevky? Myslím keď niečo takto napíšem a už sa tá diskusia nejak uzavrie a nechcem to tu nechávať len tak visieť.
Já teda nevím, ale jak by lékařka bez sona zjistila, jestli se nejedná o mimodelozni těhotenství, zda bije srdíčko, jak by kontrolovala jizvu po případném cs atd? Asi bych si zajistila gynekologa jiného jeste než otehotnis. A běhat na prohlídky ke své gynekolozce a ještě do nemocnice mi přijde jako zbytečně časově náročné.
Pokud nemáš z gynekoložky dobrý pocit, tak prostě obvolej všechny možné v okolí a on se třeba aspoň jeden doktor najde, který by tě vzal. Ultrazvuk už je v dnešní době celkem takový základ a je podle mě celkem nezbytné, aby aspoň jednou za rok doktorka koukla, jestli je vše ok a nemáš např. cysty a podobně.
Co se týká mazání příspěvku, tak dole u tvého příspěvku je takový šipka a tam se dá vymazat příspěvek.