Perineální ambulance Podolí Praha. Máte zkušenosti?

kajinka23
20. lis 2019

Zdravim,
prosím nemáte někdo zkušenosti jak to tam vůbec na ambulanci probíhá (objednavací doba pro Nepražandu, chování doktorů, posouzení jak hraz po porodu vypada, průběh oprace a výsledek) Zajima mě hlavně jejich názory na posouzeni jestli zakrok udělaji. Rodila sem pred 10lety a sem porad nezasita pan Dr. Tomášek me směroval tam ze to tam je výbone takze jsem moji Dr. 10let presvedcovala at mi napise doporucenku tam ona furt tvrdila ze budu mit druhe dite a ze to nemam tak hrozne rozstrihle jenze me to obcas boli a mit dozivotne to nechci mit. Ted kdyz uz mam doporucenku docetla sem sice ve starsi diskuzi ze pacientky hodne odmitaji tak nevim co delat

radka1984111
19. zář 2020

@kajinka23 Ahoj,moje zkušenost je už sice z roku 2013,ale dobrá.Měla jsem hráz po porodu špatně nastřihnutou i sešitou,velké problémy.Objednala jsem se do Podolí na listopad 2012(skoro rok po porodu) a v březnu 2013 jsem byla na operaci (celková narkóza,asi 3 dny v nemocnici).Výsledek úžasný,změnu jsem cítila hned a po “šestinedělí” jsem byla úplně bez problémů.Nebýt operace,myslím,že bych už neměla druhé dítě,kvůli bolestem.Druhý porod jsem měla kvůli toho CS.Jinak jsem z Havířova a v okolí (a to jsem nebyla u jednoho gynekologa) doktoři ohledně tohoto pochopení a asi ani zkušenosti neměli,tak jděte opravdu někam,kde to umí🙂