Ahoj holky mám prozbu pichani pod bříškem když si sednu skoro nedosednu jak to bolí potom když se nehejbu dobrý ale jak mile se malinko hnu zase mě to Zacne pichat.. co by to mohlo být ? Někdy to mám i půl hodiny včera třeba když sem zametala nemohla sem dojít skoro na gauc po půl hodině bolesti třeba 5 min to bolí a 2 min nic tak jdu na velkou ale ze by to bylo tím ? Proste to jen patří k tehotenstvi ? Dekuju
Ja teda nejsem gynekolog ani doktor, ale pokud to boli opravdu hodne sla bych za doktorem. Sem tam nejake pichani je normalni, ale bolest, ze nemuzete dojit ke gauci, mi neprijde normalni.
Občas to píchne, ale rozhodně by to mělo do pár minutek odeznít, pokud je to nepříjemné píchání po delší dobu, určitě bych zašla k doktorovi...radši 100x zbytečně, než 1 a pozdě.
@ester588 byla jsem tam ten den co sem to mnela poprvé a řekl mi ze je vše v pořádku tak uvidíme dekuju
Myslím že to je plynatost( zaražená)Mě to tak bolelo často u všech těhu a hlavně ze začátku😉
Ja myslim ze je to cipek, tiez som to mala ku koncu tehu, ked mimi uz tlaci dolu hlavickou..
Dekuju pride mi to jako bodani u zadku nevím
POkud te to vazne tak boli, tak si zajdi k doktorovi, treba ti chybi magnesium a doktor ti ho predepise, ale v tehotenstvi bych si moc nezahravala, nechci teda desit, ale radeji jit nekolikrat zbytecne, nez jednou pozde. Drzim pesti at to nic neni 🙂
Máš to za pár, finišuješ už to asi lepší nebude.😊
@bbubble dobře moc dekuju 🙂 já jen ze mě to vždycky vydesi 🙂
@lucaaaaaaqa ja to mela taky. Jednou jsem skejsla na zastavce na 15 minut nemohla jsem se pohnout.stala jsem tam v predklonu jak mamlas. Pak to bolelo urcite jeste pul hodiny. A vse ok. Myslim ze uz se telo pripravuje jak pise
@bbubble 🙂 taky je mimco uz dost dole,je ho kus - takze i vazy se ruzne napinaj a tak. jo - magnesium uz ted urcite neber . ac se to nezda je to sila a taky bys mohla skoncit s vyvolavanim
@lucaaaaaaqa a kdyby se ti cokoliv nezdalo tak samozrejme val k dr. 🙂
Tak to jsem taky měla. Mudra říkala, že je to tím, jak se tam už štymuje na ven. 🙂
@odula aha dobře moc dekuju 🙂 Jo je to hustý proste to picha jako blázen a já vždycky sedím a nevím co se bude dít já si stejně myslím ze mi vyvolávat budou :D protože proste to tak cejtim :D ven se mu proste nechce čípek Prej jen malinko se zkrátil a trochu klesla hlavička ale Tod vše :D
@lucaaaaaaqa to jeste nemusi nic znamenat. Porod se muze rozjet behem hodiny😉 mas jeste dva tejdny do terminu,to je jeste spousta casu 🙂
@odula no pravé :D ale stejně si myslím ze jemu se chtít nebude :D uvidíme
@lucaaaaaaqa uvidis 🙂 ja som mala stejne bolesti uz par tyzdnov pred terminom ale stejne som to necitila ze by sa este chystal, ale zaroven som sa hrozne moc chcela vyhnut vyvolavaniu.. No a mimi sa nakoniec vybral na svet sam, v noci pred vyvolavanim, 10 dni po termine ;)
ahoj, holky a je to opravdu v podbříšku? Nejde vám to náhodou od kostrče?Ta bývá totiž hodně citlivá a náchylná v těhotenství. Doporučuji najít fyzioterapeutku/ta, co dělá mobilizaci kostrče podle Mojžíšové a zajít na to. Může se i v těhotenství, byla jsem asi 3 týdny před porodem, poté, co jsem od 2.měsíce měla bolesti zad, trnutí atd... a nikdo se mnou nechtěl v těhotenství nic dělat. Nakonec jsem absolvovala toto a úleva okamžitě, nehledě na porod, který proběhl bez křížových bolestí, které jsou myslím nejhorší. Zkuste to, za to nic nedáte, pro miminko bezpečné.
@konik_mischel off topic - krizove nejsou nejhorsi 😉
Mam totez uz vic jak 14 dni a cim dal hur... a zatim jsem jeste vcelku, ale obcas je to fakt des, ''pichne'' tam ve me a nemuzu se doslova pohnout.. dneska jsem sla na velmi maly nakup jenom tady kousicek, a fakt jsem myslela, ze nedojdu domu.. rekla bych, ze je to asi normalni, proste se telo chysta.
S dovolením se přidám, mám to samé☹